Xiaomi Mi Note 3 bude ve znamení evoluce, ne revoluce

Xiaomi Mi Note 3 bude ve znamení evoluce, ne revoluce
2017-05-31T06:59:03+02:00
• 31. 5. 2017

V druhé polovině minulého roku byl představen smartphone Xiaomi Mi Note 2, který zaujal výbavou, designem a také plnou podporou LTE. Další generace se ponese pravděpodobně ve stejném duchu, přičemž výrobce pravděpodobně zachová podobný design, jak se ukazuje na uniklém renderu.

V porovnání se současnou verzí jde vidět posun k lepšímu. Nad displejem se již nenachází příliš mnoho prostoru. Sotva se sem vleze reproduktor. Bohužel nejde vidět, kde je umístěn přední foťák. Na spodní straně se nachází domácí tlačítko se čtečkou otisků prstů.

Nejvíce změn se odehrálo na zadní straně, kde se mají nacházet dva foťáky – každý nabízející 12 MPx. Spekulace se zmiňují také o optické stabilizaci obrazu. Displej by měl mít stejné vlastnosti jako Mi Note 2, tedy 5,7 palců s rozlišením 2560 x 1440 pixelů.

O výkon se má starat Snapdragon 835, který bude mít k dispozici 6 GB paměti RAM. Měla by se objevit i varianta s 8 GB, ale pravděpodobně se bude jednat o limitovanou edici. Úložiště nabídne 128 GB, ale i zde najdeme vyšší verzi s 256 GB. Pravděpodobně nebude k dispozici slot na microSD kartu.

Do představení zbývá ještě dost času a pravděpodobně se objeví další informace. Například by Xiaomi mohlo novinku vybavit certifikací IP68, pak by se jednalo o velmi konkurenceschopný model pro velké hráče na trhu.

Zdroj: androidheadlines.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat