Oppo brzy představí R11 a R11 Plus

Oppo brzy představí R11 a R11 Plus
2017-05-23T07:00:45+02:00
• 23. 5. 2017

Společnost Oppo je jen jeden krok od oficiálního představení dvojice modelů R11 a R11 Plus, které v tomto týdnu získaly potřebnou certifikaci od čínského telekomunikačního úřadu TENAA pro zahájení prodeje minimálně na místním trhu. Provedený zápis v rozsáhlé databázi mu připisuje nadstandardní výbavu u fotoaparátu. Avšak ostatní prvky jsou na současné poměry charakteristické pro telefony ze střední třídy.

Z jejich společné výbavy si zaslouží zmínku osmijádrový procesor Snapdragon 660 od Qualcommu, dva senzory (20 + 16 MPx) u fotoaparátu v zadní části s dvojitým optickým zoomem (Qualcomm ISP) a přední 20megapixelová kamerka. Zařízení se od sebe liší úhlopříčkou displeje, velikostí operační paměti RAM a kapacitou baterie. Základní model R11 bude disponovat 5,5palcovým AMOLED displejem s Full HD rozlišením, 4GB pamětí RAM nebo 2 900mAh baterií.

Provedení s přívlastkem Plus nadchne 6palcovým LCD displejem s Full HD rozlišením, větší 6GB operační pamětí RAM a 3 880mAh baterií, která nabídne jen o něco lepší výdrž. V obou případech je doplní systém Android v předinstalované verzi 7.1 Nougat. Nakonec ještě snímač otisků prstů by mělo skrývat čelní hardwarové tlačítko. Prodejní cena není doposud známa stejně jako datum odhalení široké veřejnosti.

Zdroj: fonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat