Neradi chodíte pěšky? Zkuste skútr od Xiaomi sponzorovaný článek

Neradi chodíte pěšky? Zkuste skútr od Xiaomi [sponzorovaný článek]
2017-05-16T07:45:10+02:00
• 16. 5. 2017
12

Xiaomi si ve spolupráci s obchodem Gearbest připravilo akci na elektronický skútr. Ten nyní můžete pořídit se slevou 50 dolarů, což je v přepočtu sleva o 1200 Kč. A to už je značná úspora.

xiaomi mijia scooter

Ulehčí chůzi, navíc je i skladný

Na skútru Mijia od Xiaomi si můžete uhánět rychlostí až 25 km/h, a to až do vzdálenosti 30 km. Tedy na jedno nabití můžete jezdit hodinu po městě či vesnici, jak se vám zachce. Mijia má navíc skvělou možnost jednoduchého poskládání, takže je v nedostupných zákoutích snadno přenositelná. Váha 12 kilogramů je obdobná vašemu kolu. Navíc se nemusíte bát ani o svoji bezpečnost, protože Xiaomi skútr má duální brzdící systém, který z plné rychlosti zastaví plně do čtyř metrů. Díky speciální funkci obnově energie pomocí kinetické energie tak můžete prodloužit výdrž baterie. Mijia navíc disponuje malým displejem, kde vidíte, kolik baterie vám ještě zbývá.

Šikovný skútr nyní stojí necelých jedenáct tisíc korun českých čili 450 amerických dolarů. Akce trvá jen do 20. května, a navíc výrobce umožňuje vybrat si prioritní doručení do dvou týdnů, zákazník se však vyhne celním poplatkům, jelikož ty už jsou započítány ve výsledné ceně produktu. Zbývá už jen pár dní, kdy si můžete pořídit lehký a skladný elektronický skútr.

xiaomi mijia skútr

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Kde jste vzali informaci, že „zákazník se však vyhne celním poplatkům, jelikož ty už jsou započítány ve výsledné ceně produktu“? U produktu je „Tax info“, kde je výslovně uvedeno, že „všechny uvedené ceny neobsahují daně a celní poplatky“. Tak nevím.

Karel Čapka

VIP 17. 5. 2017, 15:53

Taky jsem se tomu divil, avšak prodejce neustále tvrdil, že celní poplatky jsou v tom zahrnuty (kromě Japonska a Španělska). Jde o reklamu, tedy vydavatel nenese odpovědnost za chyby v reklamním sdělení. Věřím však, že pokud se případný kupující zeptá prodejce, dostane se mu jasnější odpovědi. :)

Karel Straka

19. 5. 2017, 6:16

Doufám v to, že to tak bude, ale většinou to tak v minulosti opravdu fungovalo. Když jsem měl zaplacenou nějakou dražší přepravu (u nás nedorucovala Česká pošta) tak se to vyhnulo celnici.

Pokud byste byl ochoten, dejte vědět jak to dopadlo.

Zajímal by mě dojezd v kombinovaném provozu, tzn. pokud to po rovince a z kopce můžu svým odrážením dobíjet, tak by se mohl dojezd, resp. užitečnost zvýšit.

Karel Straka

19. 5. 2017, 6:22

Na YouTube je několik recenzí.
Myslím že odrážením se dobíjet nebude, ale brzda bude fungovat na bázi rekuperace. Píšou o e-abs že zastaví díky tomu na 4m z 25km/h. Myslím, že to by zadní brzdou asi udělat nešlo.

Karel Straka

17. 5. 2017, 1:20

Objednal jsem ji, zbývalo posledních 16ks. :-)

Karel Čapka

VIP 17. 5. 2017, 15:41

Vážně? No to je skvělé! :)

Tomáš Frnka

16. 5. 2017, 15:29

Pokud pojede rychlostí 1km v hodině pak by to tak vyšlo 😀😀😀😀😀

Karel Čapka

VIP 16. 5. 2017, 16:28

Už už jsme to opravili :)

„Na skútru Mijia od Xiaomi si můžete uhánět rychlostí až 25 km/h, a to až do vzdálenosti 30 km. Tedy na jedno nabití můžete jezdit třicet hodin po městě či vesnici, jak se vám zachce.“
Můžu znát vzorec, podle kterého jste dle uvedených hodnot došli k třicetihodinovému ježdění na jedno nabití? :)

Karel Čapka

VIP 16. 5. 2017, 16:28

Neumíme počítat. :(

Opravíme, díky. :)

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat