Leagoo M7 v předprodeji – získejte $10 slevu a kryt zdarma sponzorovaný článek

Leagoo M7 v předprodeji – získejte $10 slevu a kryt zdarma [sponzorovaný článek]
2017-05-27T20:00:38+02:00
• 27. 5. 2017

Leagoo nedávno představilo svůj nový model, Leagoo M7, který designem imituje iPhone 7 Plus a snaží se nalákat fanoušky tohoto designu. Disponuje rovněž duálním fotoaparátem a dobrou výbavou. Dvojici fotoaparátů mimo jiné výrobce využívá ke zdokonalení nočních fotografií. Snímky nabídnou minimum šumu a dobrou světelnost i barvy.

Na přední straně se pod displejem nachází čtečka otisků prstů s chytrými funkcemi. Čtečka je integrována s domovským tlačítkem a jediným kliknutím lze tímto tlačítkem například pořídit selfie. Celková konstrukce má také snahu zaujmout, zařízení je tenké jen 7,9 mm a má elegantně zakřivené hrany, což je pohodlné pro ovládání telefonu. Sklo s 2.5D úpravou jen podtrhuje celkový vzhled.

Mnozí jistě ocení, že se Leagoo stále drží konstrukce s odjímatelným krytem, čímž je přístupná baterie a sloty lze skrýt tak, aby nekazili vnější design. Když už jsme u baterie, hodí se zmínit, že její kapacita je 3000 mAh a disponuje rychlým nabíjením.

Výbava dále zahrnuje čtyřjádrový procesor MediaTek MT6580A, 5,5″ HD displej, 1 GB RAM, 16GB úložiště, nejnovější Android 7.0 Nougat a lze jej pořídit i jako dualSIM variantu. Prodejní cena je $78,99, tedy zhruba 1870 korun. Po omezenou dobu však telefon lze zakoupit levněji o 10 dolarů a navíc dostanete k objednávce zdarma originální silikonový kryt. To vše díky eshopu GearBest, kde tato akce probíhá. Více informací o telefonu lze zjistit také na této stránce.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat