Casio Pro Trek F20 míří do prodeje

Casio Pro Trek F20 míří do prodeje
2017-05-01T07:29:46+02:00
• 1. 5. 2017

Oba velké veletrhy spotřební elektroniky ze začátku tohoto roku navštívila společnost Casio se svými hodinkami Pro Trek Smart WSD-F20 a až dnes byl spuštěn jejich oficiální prodej. Novinka v portfoliu samozřejmě nahrazuje předchozí generaci F10 z loňského roku, a dokonce 500 šťastlivců má jedinečnou příležitost si je pořídit v exkluzivní limitované edici. Mezi první prodejce kupříkladu patří internetový obchod Amazon.

Hodinky mají 1,32palcový displej, pod kterým se ukrývá čipová sada Snapdragon Wear 2100 od Qualcommu, operační paměť RAM o velikosti 512 MB a interní úložiště s kapacitou 4 GB. Odolnost vůči vodě až do hloubky 50 metrů zajišťuje získaná certifikace standardu MIL-STD 810G. Kromě barevného displeje lze přejít do monochromního režimu pro vysokou viditelnost a zároveň nízkou spotřebu baterie. Základní výdrž se pohybuje v rozmezí 2 dnů až 1 měsíce při používání pouze jako klasické hodinky.

Výbava ještě zahrnuje GPS modul, digitální kompas, výškoměr a barometr. Kompatibilita počítá se zařízeními běžící minimálně na Androidu 4.3 nebo alespoň iOS ve verzi 8.2. Softwarovou výbavu má po stažení první aktualizace pod kontrolou nejnovější Android Wear 2.0. V prodeji pořídíte černou či oranžovou variantu za 500 dolarů (tj. cca 12 385 Kč). Zmiňovaná nadstandardní edice v černém nebo modrém provedení se safírovým sklíčkem a speciální povrchovou úpravou nemá zatím svou cenovku.

Zdroj: androidauthority.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat