Amazon Echo Show – osobní asistent dostal novou úroveň

Amazon Echo Show – osobní asistent dostal novou úroveň
2017-05-15T09:51:40+02:00
• 16. 5. 2017

Inteligentní asistent do domácnosti s názvem Amazon Echo, který většina z nás zná ve tvaru vysokého válce se zabudovaným reproduktorem, si vysloužil posun na vyšší úroveň. Společnost oficiálně představila novou generaci Echo Show a kromě dotykového displeje obdržel pořádnou dávku vylepšení včetně možnosti telefonování přes internet. Americký výrobce má nyní 70,6% podíl na domácím trhu s chytrými reproduktory, takže touto novinkou stvrdí svoji pozici.

Na displeji o úhlopříčce 7 palců zobrazíte obraz z kamer ve vašem domě, prohlédnete si fotografie, přehrajete videa nebo například vytvoříte různé seznamy. Uvnitř krabičky se nachází celkem osm mikrofonů pro co nejlepší poslech vašeho hlasu při zadávání pokynu hlasové asistentce od Amazonu. Dále nad obrazovkou je umístěna 5megapixelová kamerka s reproduktory, a to můžete využít právě při telefonování mezi jinými zařízeními podporující Alexu.

Ve spuštěném předprodeji byla stanovena cena na 229,99 dolarů (tj. cca 5 587 Kč) a jejich první expedice proběhne 28. června. Navíc po zadání kódu „SHOW2PACK“ a objednání dvou kusů získáte slušnou slevu rovných 100 dolarů. Barevné varianty budou k dispozici dvě – černá, bílá. Nechme se překvapit, jak moc velkou konkurenci se Echo Show s displejem stane pro Microsoft Invoke nebo chystané řešení od Applu.

Zdroj: amazon.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat