Dotekomanie.cz

Samsung má zřejmě „problém“ s displeji u Galaxy S8

Nedávno jsme vás informovali o výsledcích firmy DisplayMate, která konstatovala, že Galaxy S8(+) má bezkonkurenčně nejlepší displeje na současném trhu. Po fiasku s Galaxy Note 7 je Samsung pod drobnohledem nejen médií a jakákoliv kauza by mohla poškodit prodeje těchto novinek. Zatím mohou být zákazníci nespokojeni s tlačítkem Bixby, ale jak se ukazuje, možná se nám tu rýsuje jiný problém.

Ačkoliv Galaxy S8 není oficiálně v prodeji a v podstatě rozesílání mezi zákazníky dojde v těchto dnech, respektive koncem týdne, tak první majitelé zaznamenávají problémy. Konkrétně se menší kauza začíná rozehrávat kolem displejů. Některé kusy totiž mají silnější červený nádech než jiné. Sami posuďte na dvou fotkách níže, že je to značný rozdíl.

Nejvíce se tento nedostatek projevuje při porovnání zobrazení nastavení. V případě zobrazení šedé barvy, či jakékoliv jiné, není rozdíl tak patrný. Jedná se v podstatě o běžný problém AMOLED displejů, ale u nejnovějšího top modelu je rozdíl v podání barev velký.

Samsung zatím poskytl informaci, že se nejedná o problém kvality výroby. Uživatelé si prý mají pohrát s nastavením displeje v rámci systému a pokud nedojde ke zlepšení, mají kontaktovat servisní středisko. Zatím tedy nevíme, jak bude případné problémy řešit. Je možné, že uzná reklamaci, ale to vždy bude záležet na konkrétním servisním středisku.

Nyní si musíme počkat, jestli se jedná o nedostatek prvních sérií, nebo o normální součást výroby. Pakliže se objeví jakékoliv doplňující informace, aktualizujeme článek.

Zdroje: gsmarena.com, reddit.com

Exit mobile version