Huawei představil novinku Enjoy 7 Plus

Huawei představil novinku Enjoy 7 Plus
2017-04-14T19:11:02+02:00
• 15. 4. 2017
1

Po necelé půlroční odmlce oživuje společnost Huawei svoji produktovou řadu Enjoy, kam byl naposledy v prosinci loňského roku zařazen jen vylepšený model Enjoy 6s. Dnešní nový přírůstek nese název Enjoy 7 Plus a nejvýraznější proměnou u něj prošla hardwarová výbava. Zařízení najde uplatnění mezi telefony ve střední třídě, avšak pro lepší konkurenceschopnost by konečná prodejní cena mohla být ještě o něco nižší.

Vpředu se nachází 5,5palcový displej s HD rozlišením a 8megapixelová kamerka na populární selfie snímky. Vnitřní část vyplňuje osmijádrový procesor Snapdragon 435 od Qualcommu běžící pod taktovací frekvencí 1,4 GHz, 3GB operační paměť RAM a interní úložiště s kapacitou 32 GB, které navíc rozšíříte paměťovou microSD kartou. Celkovou výdrž bude mít pod kontrolou baterie o velikosti 4 000 mAh.

Zadní část zabírá 12megapixelový senzor fotoaparátu, přisvětlovací LED dioda a nesmí chybět snímač otisků prstů. Softwarovou stránku zaštiťuje systém Android v předinstalované verzi 7.0 Nougat. Konstrukce byla vyrobena z neupřesněné slitiny kovu a barevných variant bude hned několik. Případní zájemci si můžou připravit okolo 1 600 jüanů (tj. cca 5 839 Kč bez daně).

Zdroj: hi-tech.mail.ru

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Petr Plášil

16. 4. 2017, 12:48

Nechápu vydávání nových modelů s horší výbavou a vyšší cenovkou než mají modely již nějakou dobu na trhu. Např. tento telefon je obdobný, ale míň výkonný a dražší než Xiaomi Note 3 SE. Ale když chce někdo telefon 5.7-6″ s nezkripleným dualsim, tak má smůlu.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat