Unikly screenshoty poukazující na nový telefon od HTC

Unikly screenshoty poukazující na nový telefon od HTC
2017-03-01T07:00:05+02:00
• 1. 3. 2017
4

Před nedávnem unikly screenshoty z mobilního telefonu společnosti HTC. Na těchto snímcích lze vypozorovat, že společnost pracuje na novém telefonu vyšší třídy. Jelikož zde telefon disponuje například procesorem Snapdragon 835 nebo 4GB operační paměti.

screenshotscreenshot

Ale největší neznámou je nový přepínač v nastavení, který společnost HTC ve svých telefonech ještě neměla, a to Edge Sense. Co se skrývá pod tímto názvem a vůbec pod celým přepínačem, zatím nikdo neví. Ale na světlo se dostávají spekulace, které jsou vzhledem k názvu na místě.

screenshot HTC

Prvním výkladem této novinky je, že nová vlajková loď od společnosti HTC bude mít zaoblené hrany displeje. S čímž se samozřejmě pro uživatele otevírá mnoho dalších funkcí, jako má například Samsung. Druhou možností je, že se v novém telefonu bude nacházet pouze nová funkce, ale zahnutí displeje nikoli. Případně se může jednat o koncept HTC Ocean, který byl k vidění po krátkou dobu.

Bohužel pro bližší informace a závěry je ještě velmi brzo, jelikož se může jednat pouze o testovací funkci, která se nikdy nedostane na světlo světa. Co myslíte vy, byl by pro HTC dobrý tah využít zaoblených hran displeje?

Zdroje: androidpolice.com, m.mobile01.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Student IT, fanoušek nových technologií, který se příležitostně věnuje fotografování. Aktuálně preferuje operační systém iOS, ale předtím nepohrdl žádným Android zařízením. Mezi jeho koníčky patří recenzování nových zařízení, tábor, turistika a auta.

Komentáře

Game Rebell

1. 3. 2017, 9:25

Možná je to hloupá otázka, ale jaký praktický účel mají zaoblené rohy např. u LG G6? Jen designový výmysl nebo to má nějaké využití? Díky :-)

Nebude to display jako známe od Samsungu třídy S. Budou to senzory na boku, které budou mít větší škálu použití (zoom, spoušť, ovládání hlasitosti ad.). Evan Blass má někde video…

Petr Figala

1. 3. 2017, 8:15

Něco na způsob toho prototypu bez tlačítek? To by znělo logicky ☺

Nějaký čínský výrobce už takovou věc udělal. Ale protože většina tamních výrobců do mobilu vloží buď jen vanilla Android nebo slabou nadstavbu, se kterou taková věc nekooperuje, tak se to nerozšířilo.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat