TomTop zlevnil Geotel Note, slušně vybavený telefon pro nenáročné uživatele sponzorovaný článek

TomTop zlevnil Geotel Note, slušně vybavený telefon pro nenáročné uživatele [sponzorovaný článek]
2017-03-23T08:56:58+02:00
• 22. 3. 2017
1

V internetovém obchodě TomTop můžete najít tisíce produktů, kterým čas od času spadne cena o několik procent. Do kategorie zlevněného zboží byl před několika dny zařazen také levný telefon Geotel Note. S cenovkou lehce nad dva tisíce korun se může jednat o slušně vybavený model pro nenáročné uživatele, nebo může posloužit jako záložní telefon.

TomTop TomTop

Přestože se čínská společnost Geotel dříve zaměřovala telefony odolné vůči drsnému zacházení, nebála se experimentovat a představit „klasický“ model Note. Ten má namířeno spíše do nižší třídy, čemuž odpovídají parametry. Co tedy nabídne?

Hlavní předností modelu je tentokrát obrazovka s uhlopříčkou 5,5 palce, technologií IPS a HD rozlišením (1 280 × 720). Samotné tělo telefonu je tvořeno z kovu, ve své cenové kategorii tedy působí více než dobře. E-shop TomTop jej navíc prodává ve dvou barevných variantách – zlaté a tmavě modré.

Pohonnou jednotku představuje procesor MediaTek MT6737, jehož čtyři jádra Cortex-A53 tikají na dostačující frekvenci 1,25 GHz. Zároveň je doprovázen grafickým akcelerátorem Mali-T720MP1 a operační pamětí o velikosti 3 GB, která by měla zajišťovat plynulý chod systému Android 6.0 Marshmallow. Model nabídne v základu 16 GB interního úložiště, samozřejmostí je ale možnost rozšíření pomocí microSD karty až o dalších 32 GB. Plusem je odnímatelná 3 200 mAh baterie.

TomTop TomTop

Zadní strana dále hostí hlavní fotoaparát s rozlišením 8 MP, automatickým ostřením a LED diodou v případě špatných světelných podmínek. Přední kamera naopak nabídne nižší rozlišení 5 MP. Model Note 4 také podporuje LTE 4G konektivitu, a to na těchto frekvencích: 2100, 1800, 2600, 900 a 800 MHz. Pakliže hledáte levný a spolehlivý telefon, zkuste navštívit oficiální stránku tohoto produktu:

Objednejte si Geotel Note zde
Kupón pro – $5: 5GEOTEL

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Hihihi, tak „slušně vybavený“, nebo „sračička pro nenáročné“? :)

Jak zahlédnu „sponzorovaný článek“, tak je to vždycky perla 😂😂😂

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat