Smart MeetUp je zpět! Jak vyvíjí hry špičková česká studia?

Smart MeetUp je zpět! Jak vyvíjí hry špičková česká studia?
2017-02-28T18:53:32+02:00
• 28. 2. 2017

Smart MeetUp, pravidelné setkání IT nadšenců, vývojářů a lidí, kteří se zajímají o nové technologie, se po pauze vrací v úterý 7. března do prostor Jihomoravského inovačního centra v Brně.

Ve svém 8. pokračování se zaměří na videohry a specifika jejich vývoje. Přednášet přijdou zástupci předních českých herních vývojářských studií – Bohemia Interactive, DIVR Labs a MADFINGER Games.

První z přednášek bude věnovaná DLC v herním průmyslu. V rámci ní se od Petra Koláře z Bohemia Interactive dozvíte, jak ve hrách přistupovat k DLC a jaká je podle něj správná forma monetizace her.

O tom, jaká jsou specifika vývoje her pro VR, co se člověk naučí a mimo jiné také to, kde se nachází budoucnost této platformy, naváže svou přednáškou Daniel Jerman z DIVR Labs. Poslední přednáška bude v podání Matěje Majnuše z brněnského vývojářského studia MADFINGER Games, který se rozpovídá o skrytých nástrahách herního vývoje.

Další část je vyhrazená pro diskuzi se všemi přednášející a v neposlední řadě bude také prostor k vyzkoušení nejnovějších technologických novinek (a to nejen z oblasti VR), networkingu a natočení pár kelímků dobrého piva.

Akce se koná v úterý 7. března 2017 v 18:00. Místo konání je JIC – Jihomoravské inovační centrum – budova INTECH (U Vodárny 3032/2a Brno), přednášková místnost 319. Na akci je vstup zdarma, ale je nutné se registrovat. Pozor, kapacita je omezená!

V souvislosti s akcí doporučujeme nainstalovat aplikaci pro Android nebo iOS, s kterou budete vždy v obraze o aktuálním dění a s inteligentními notifikacemi nezmeškáte žádnou novinku. Budeme také rádi, když se stanete fanoušky na Facebooku a budete sledovat webovky SmartMeetup.cz.

Organizátorem setkání je společnost Mautilus, která se specializuje na vývoj softwarových řešení s video-obsahem pro OTT služby a televizní společnosti po celém světě.

logo-app Smart Meetup Mautilus s.r.o. Zdarma ANDROID logo-app Smart Meetup Developer Zdarma iOS

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Redakce

Dotekománie vás provede světem mobilních zařízení a technologií. Čtěte, ptejte se, komentujte.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat