Slevový týden #3 – souhrn zlevněných aplikací a her

Slevový týden #3 – souhrn zlevněných aplikací a her
2017-01-17T08:18:27+02:00
• 17. 1. 2017

Další díl našeho souhrnu zlevněných aplikací a her. Tento týden je poněkud slabší a aplikací není tolik, pojďme se tedy na ně podívat.

Upozornit bych chtěl především na PowerLine.

WiFi Mouse HD

Díky této aplikaci můžete ze svého telefonu jednoduše vytvořit myšku pro ovládání svého počítače či notebooku. Obrazovka vašeho telefonu se tak stane tzv. touchpadem, tak jako to známe z notebooků. Pro správnou funkčnost postačuje nainstalovat program pro Windows a být se zařízením připojen na stejné WiFi síti. Původní cena 126 Kč, nová cena 64 Kč.

logo-app WiFi Mouse HD Necta Apps 64 Kč ANDROID

PowerLine

Aplikace PowerLine osobně používám i já. Jedná se o to, že můžete mít v horní části notifikační lišty linky, které zobrazují určité informace o vašem zařízení. Nastavit se dá opravdu mnoho a sledovat tak můžete například sílu signálu, volné místo v úložišti a další. Původní cena 50 Kč, nová cena 26 Kč.

logo-app PowerLine Urbandroid Team Zdarma ANDROID logo-app PowerLine Unlock Urbandroid Team 26 Kč ANDROID

San Juan

Třetí a zároveň poslední zlevněnou položkou je hra San Juan. V ní se ponoříte do karetní strategické hry, kde je vaším úkolem porážet své soupeře. Karty to však nejsou obyčejné, na jaké jsme zvyklí, ale budete hrát s kartami, na kterých jsou pro příklad suroviny. Je jen na vás, jakou roli si zvolíte, ale poté si dle toho musíte zvolit jinou taktiku. Původní cena 177 Kč, nová cena 126 Kč.

logo-app San Juan Ravensburger Digital GmbH 126 Kč ANDROID

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Lukáš Guhl

Student Vysoké školy IT. Fanoušek operačních systémů Android, iOS a všech mobilních zařízení celkově. Testuje pro čtenáře desítky aplikací týdně, které doporučuje ve svém seriálu Dotekománie doporučuje. Často lidem zdarma opravuje telefony a rád šíří informace o skvělých fintách pro Android. Na svém G+ profilu často zvěřejňuje tipy a vychytávky včetně slevových kódů a slev obchodů.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat