Acer Liquid Z6E – horší už to být nemůže

Acer Liquid Z6E – horší už to být nemůže
2017-01-23T07:15:13+02:00
• 23. 1. 2017
2

Jestliže vám nejsou po chuti nejnovější telefony z poslední doby, které často atakují hranice nejvyšší třídy, tak výrobci chytrých zařízení rozhodně nezapomínají ani na ty běžné uživatele se základními potřebami. Třeba společnost Acer v uplynulém týdnu oficiálně představila model s označením Liquid Z6E a ten vychází z již prodávaného Liquid Z6. Oproti němu byl akorát citelně ořezán, což se také trochu odráží v prodejní ceně.

Zařízení vpředu disponuje 5palcovým panelem s HD rozlišením a jen 2megapixelovou kamerkou. Hardwarovou stránku zastupuje čtyřjádrový procesor o taktovací frekvenci 1,3 GHz, což může být jeden z cenově dostupných čipsetů od MediaTeku. Sestava uvnitř pokračuje 1GB operační pamětí RAM a 8GB interním úložištěm. Další data do telefonu dostanete přes přítomný slot pro paměťové microSD karty.

V zadních partiích si našel místo 5megapixelový senzor fotoaparátu a jedna LED dioda pro přisvětlení snímků. Výbavu uzavírá systém Android v předinstalované verzi 6.0 Marshmallow, kterou Acer překrývá vlastní nadstavbou. První kusy zařízení jsou k dispozici u internetových prodejců v Nizozemí za cenu přesně 100 eur (tj. cca 2 702 Kč bez daně). To je pouze o 20 eur méně, než se v zahraničí prodává zmiňovaný Liquid Z6.

Zdroj: androidplanet.nl

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Jakub Kolegar

22. 1. 2017, 20:05

Miluji ty telefony za 2K s androidem 6.0 +,ale některé telefony za 4K + nemají pomalu ani 4.4 kitkat :(

No ono to bude horší. Celková spodní třída bude na tom… Buď skvělý parametry nebo podpora… Zatím jsem neviděl nic co by mělo obojí… A to je nejspíš i tento případ.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat