TENAA ukázala Gionee GN5005

TENAA ukázala Gionee GN5005
2016-12-07T10:00:42+02:00
• 7. 12. 2016

Čínský telekomunikační úřad TENAA stojí za únikem dalšího zařízení, které se momentálně nachází před prahem uvedení na mobilní trh. Tentokrát si úředníci vzali na paškál model s označením GN5005, a jak už je zavedeným zvykem, tak telefon odhaluje několik snímků. Nakonec ještě všechno podtrhuje první várka možných specifikací. Výrobce může novinku představit v následujících týdnech, což by vycházelo těsně kolem Štědrého dne či nového roku.

gionee-gn5005 gionee-gn5005-2

Gionee GN5005 disponuje 5palcovým displejem s HD rozlišením a přední 5megapixelovou kamerkou na populární selfie snímky. Hardwarovou část zastupuje čtyřjádrový procesor o taktovací frekvenci 1,25 GHz od zatím neupřesněného dodavatele. Základní výbava pokračuje 3GB operační pamětí RAM nebo 16GB úložištěm. Konstrukce telefonu by mohla měřit 144,3 x 70,5 x 8,6 mm při hmotnosti 140 gramů.

Záda ponesou 8megapixelový fotoaparát a přisvětlovací LED diodu. Výdrž dostane pod kontrolu 4 000mAh baterie, která přinese velmi nadstandardní výdrž vzhledem k poměrně nenáročnému hardwaru. Seznam specifikací v tuto chvíli uzavírá systém Android ve verzi 6.0 Marshmallow. Z barevných variant bude k dispozici minimálně zlaté provedení. Prodejní cena a ani oficiální dostupnost není doposud známa.

Zdroj: techandroids.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat