Rozbil se displej? Kde sehnat opravu iPhone? sponzorovaný článek

Rozbil se displej? Kde sehnat opravu iPhone? [sponzorovaný článek]
2017-01-24T11:30:13+02:00
• 15. 12. 2016

Rozbitý displej je jedna z nejhorších nočních můr každého majitele iPhone. Ačkoliv se tým Apple snaží s každým dalším modelem dělat přístroje odolnější a odolnější, stále je rozbitý displej jejich největší slabinou. Pokud se ani vám rozbití displeje nevyhnulo a sháníte opravu iPhone, rádi bychom vám v dnešním článku doporučili jeden servis.

Tím servisem, je iPhoneClinic v Praze. V tomto servisu je řada zkušených expertů, kteří umí velmi dobře pracovat s technologiemi od společnosti Apple. Samozřejmostí je používání součástek té nejvyšší kvality. Zkušení servisáci vám určitě rádo pomůže s jakoukoliv nepříjemností. iPhoneClinic je společnost která na trhu existuje již od 2. generace iPhone, tudíž lze s jistotou tvrdit, že se jedná o společnost, které prošla už řada přístrojů iPhone rukama. Proto se nemusíte bát svěřit svůj telefon právě do jejich péče.

opravy-iphone

Oprava iPhone v iPhoneClinic

Jedním ze servisů, je iPhoneClinic v Praze. V tomto servisu je řada zkušených expertů, kteří umí velmi dobře pracovat s technologiemi od společnosti Apple. Veškeré ceny této společnosti jsou opravdu nízké a oprava iPhone je díky tomu dostupná opravdu každému.

Ačkoliv se snaží neautorizované servisy konkurovat těm autorizovaným zejména cenou, iPhoneClinic má stanovenou cenovou politiku tak, aby byl dosažitelný pro všechny. Jedná se o jeden z nejlevnějších apple servisů pro opravy iPhone v Praze. Například oprava displeje iPhone 6 začíná od 2950,-, oprava displeje iPhone 5 stojí příjemných 1950 ,-. S těmito cenami se daří iPhoneClinic konkurovat všem ostatním servisům.

V iPhoneClinic zvládají řadu úkonů, spjatých s opravami iPhone:

  • Oprava displeje
  • Oprava skla
  • Oprava zadního krytu
  • Oprava home tlačítka
  • Oprava vytopeného iPhone

a další…

Nejsem z Prahy a potřebuju opravu iPhone

Nezoufejte, iPhoneClinic nabízí služby pro celou republiku. Jednoduše stačí zaslat poštou rozbitý přístroj a vrátí se vám opravený zpět. Platbu můžete udělat online z pohodlí domova. Samozřejmostí je, že servis neposkytuje opravy pouze zařízení iPhone, ale opraví vám i iPady všech dosavadních generací. Takže pokud stále tápete, kde nechat udělat opravu iPhone, zkuste iPhoneClinic.cz. Věřím, že nebudete zklamáni.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat