Meizu M5S – stačí to na Redmi 4?

Meizu M5S – stačí to na Redmi 4?
2016-12-31T08:51:40+02:00
• 31. 12. 2016

Čínský telekomunikační úřad TENAA vydal novou certifikaci modelu s názvem M5S (M612Q a M612M) od společnosti Meizu. Díky tomu máme opět k dispozici jak klíčové specifikace telefonu, tak i jeho přibližnou podobu. Vzhledem k nadvládě Xiaomi na domácím trhu půjde pravděpodobně o konkurenta pro nejnovější Redmi 4, který ovšem stále poskytuje minimálně lepší hardwarovou výbavu.

Testované zařízení disponovalo 5,2palcovým displejem s HD rozlišením a pod ním běžel osmijádrový procesor o taktovací frekvenci 1,3 GHz od MediaTeku. U paměti RAM bude na výběr z velikostí 2, 3, 4 GB a interní paměť nabídne verze 16, 32, 64 GB. Větší množství variant rovněž potvrzují testy modelů s označením M612Q a M612M, které se od sebe takřka v ničem nelišily. Rozměry konstrukce jsou 148,2 × 72,53 × 8,4 mm při váze 138 gramů.

Vpředu nechybí tolik charakteristické tlačítko a 5megapixelová kamerka na populární selfie snímky. Naopak záda nesou jen 2 930mAh baterii, 13megapixelový fotoaparát a přisvětlovací LED diodu. Softwarovou stránku zaštítí systém Android v předinstalované verzi 6.0 Marshmallow. Barevná provedení budou celkem tři – šedé, zlaté, růžové zlato. K oficiálnímu uvedení dojde v následujících týdnech, kdy zjistíme přesnou dostupnost a prodejní cenu.

Zdroj: timesnews.co.uk

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat