LG uvolnilo nový G Pad III 10.1

LG uvolnilo nový G Pad III 10.1
2016-12-21T07:45:45+02:00
• 21. 12. 2016

Jen několik málo hodin poté, co se začaly šířit internetem první informace kolem chystaného tabletu s názvem G Pad III 10.1, tak společnost LG k němu sama vypustila oficiální fotografie. Jihokorejský výrobce doposud neprozradil takřka žádné bližší specifikace. Nicméně mu jsou již připisovány některé prvky výbavy, díky kterým si model najde místo mezi zařízeními z vyšší střední třídy. Tomu ještě bude odpovídat přijatelná prodejní cena.

Vpředu se údajně zabydlí 10,1palcový IPS LCD displej s rozlišením 1 920 x 1 200 pixelů. Výkon mu bude dodávat jeden z novějších procesorů Snapdragon od Qualcommu, 3GB nebo 4GB operační paměť RAM a až 32GB interní úložiště. Konstrukce by měla v sobě ukrývat dotykové pero nebo baterii o velikosti okolo 7 400 mAh. Kromě rychlých datových přenosů přes LTE sítě lze také počítat s možností uskutečňování hovorů.

V zadní části neunikl zvýšené pozornosti praktický stojánek, který půjde maximálně nastavit do úhlu 70 stupňů a ten má zpříjemnit sledování filmů, fungovat jako foto rámeček, kalendář nebo stolní hodiny. Samozřejmostí bude systém Android alespoň ve verzi 6.0 Marshmallow. Nakonec prodej jako první odstartuje v domovské zemi, kde ho můžeme očekávat už v následujících týdnech.

Zdroj: phonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat