WhatsApp testuje funkci podobnou Snapchat Stories

WhatsApp testuje funkci podobnou Snapchat Stories
2016-11-07T07:00:29+02:00
• 7. 11. 2016
1

Facebook vlastnící WhatsApp chystá pravděpodobně i do této aplikace integrovat funkci obdobnou Snapchat Stories. Po tom, co se Facebooku nepodařilo celý Snapchat koupit, již tuto funkci umístil do aplikace Instagram a údajně ji chystá i do Messengeru. Nyní již někteří uživatelé betaverze WhatsApp hlasí přítomnost příběhů i ve WhatsAppu.

whatsapp-status-feature

Vedle záložky chatu v aplikaci přibudou statusy, což je název pro tuto funkci v rámci WhatsApp. Díky této funkci budete moci sdílet fotky či videa, která mají neomezený počet přehrání po dobu 24 hodin. Na fotky si můžete také něco nakreslit, napsat nebo přidat smajlíka. Sdílet je můžete buď se všemi, nebo jen s vybranými osobami.

Zatím není jasné, kdy se tato funkce dostane mezi všechny uživatele ve stabilní verzi a zda se tak vůbec stane. Přesto je vidět, že Facebook jde očividně po krku Snapchatu.

Zdroje: bgr.in, pocket-lint.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Miroslav Růžička

Redaktor a moderátor na našem YouTube kanálu a nadšenec do moderních technologií, který na našem webu působí již od roku 2013. Mobilní telefony ho ale zajímají již od dětství.

Komentáře

Totální hovadina co nepoužívám a nemám rád. Když chci někomu ukázat fotku, prostě ji přes Whatsapp pošlu. Bude s toho akorát další nepřehlednej a hnusnej šmejd jako z Messengeru a Facebooku samotného.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat