Vánoce u Vodafonu – dárek v podobě 10 GB

Vánoce u Vodafonu – dárek v podobě 10 GB
2016-11-15T13:37:53+02:00
• 15. 11. 2016
4

Operátoři se zaměřili zejména na stávající zákazníky a případně na ty nové. Vodafone pro letošní Vánoce vytvořil poměrně unikátní program, z kterého se mohou radovat všichni zákazníci, případně lze udělat radost i vozíčkářům.

img_7497 img_7507 img_7505

Vodafone si totiž v rámci aplikace Můj Vodafone připravil dárek v podobě 10 GB zdarma k FUP. Zákazník může udělat jednu z dvou možností. Buď si ponechá data, přičemž se mu připočítají k stávajícímu a následnému zúčtovacímu období, nebo je věnuje vozíčkářům.

„Doba, ve které žijeme, na nás všechny klade vysoké nároky a my musíme obstát. Prostor na přemýšlení o druhých a jejich potřebách nám v podstatě nezbývá. Soustředíme se tak na sebe, i když tušíme, že pomoc druhým je potřeba. V tomto kontextu jsme se proto zamýšleli nad tím, jak by měla vypadat naše vánoční nabídka,“ říká viceprezident pro nefiremní zákazníky Vodafonu, Petr Dvořák, a pokračuje: „Hledali jsme cestu, jak lidem jednoduše zpřístupnit možnost pomoci bez jakýchkoli nákladů a zažít radost z obdarování potřebným.“ Dále doplňuje: „Chcete-li najít odpověď na otázku, zda je lepší dárky dostávat nebo věnovat, či velmi jednoduše udělat radost někomu jinému, prožít Vánoce opravdově a smysluplně, pojďte s námi rozdávat radost.“

Kromě toho bude aplikace Můj Vodafone zpřístupněna i těm, co jsou u jiného operátora. Ti budou moci také darovat 10 GB.

Darovaná data se budou hromadit v tzv. „datové peněžence“, odkud je poté Vodafone rozdělí mezi vozíčkáře, kteří se od 1.12.2016 do 31.12.2016 zaregistrují na stránkách www.vodafone.cz/vanoce.

Taktéž si Vodafone pro své zákazníky připravil další doprovodné akce:

Vedle nabídky v tiskové zprávě máme pro naše zákazníky také powerbanku za 1 Kč ke koupenému LTE telefonu nebo tabletu, nebo druhý telefon za 1 Kč k vybraným modelům Samsung a Huawei. Druhý telefon za 1 Kč mohou zákazníci získat při uzavření nebo prodloužení smlouvy (se stejným nebo vyšším měsíčním závazkem).Nabídka se vztahuje na nákup telefonů Huawei GX8, Huawei Nova Mystic Silver, Huawei P9, Samsung Galaxy S6, Samsung Galaxy S7 a Samsung Galaxy S7 edge za standardní cenu (není možné využít splátky). K výše uvedeným telefonům si mohou zákazníci za 1 Kč vybrat: Vodafone Smart prime 7, Huawei Y6 II Compact nebo Samsung Galaxy J3.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Erik Bezeréti

16. 11. 2016, 17:40

Taky se někomu stalo, že ten „nerozbalený dárek“ prostě zmizel? Nějak nevím, co si o tom myslet…

Ondřej Stehlík

15. 11. 2016, 19:37

já je darovat musím, chtě nechtě mě k tomu vodafone donutí, protože lze jedině pokud uzavřu smlouvu na 2 roky…to nevim zda vodafone dělá naschvál nebo na truc…

Tomas Keller

15. 11. 2016, 15:47

Já udělal radost :) Daroval jsem.

Přemysl Vaculík

VIP 15. 11. 2016, 17:46

Nápodobně

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat