Tanks.io – akčně relaxační tanky

Tanks.io – akčně relaxační tanky
2016-11-18T09:15:19+02:00
• 18. 11. 2016

Máte rádi hry, kde se nachází tanky? Pak určitě znáte mega populární hru jménem World of Tanks. Tato hra je zaměřena na hráče, kteří chtějí strávit dlouhé hodiny hraním a získáváním zkušeností. Pokud si však chcete odpočinout a s tankem, pak je zde pro vás hra jménem Tanks.io.

Tanks.io vás zavede do prostředí tanků a velkých bitev. Čeká na vás spousta zábavy, protože je hra zaměřena na takový akční odpočinek, kde jde v podstatě pouze o to, abyste sejmuli soupeře. Bitvy se odehrávají na kreslených mapách, které jsou však tak hezky barevně odladěny, že vám to vůbec nebude vadit. Velkým lákadlem bude asi to, že se hraje proti ostatním soupeřům v online bitvách, takže své síly můžete poměřovat s lidskými nepřáteli z druhých týmů.

w56fyc2h1qelxyewvpr_duq9tihp_slw xgoacm9xnjkjxgfup52supghabpcr-nl

Za každou vyhranou bitvu získáte mnohem více bodů, za které si můžete své tanky dále vylepšovat. Velmi se mi líbila možnost aktivně komunikovat s ostatními hráči přes integrovaný chat. Tato funkce často pomáhá při domluvě taktiky s ostatními hráči v týmu. K dispozici je spousta různých map. Herní materiál uvnitř Tanks.io je neustále přidáván, takže se nemusíte bát ani rutiny. Pokud by se vám nelíbilo vylepšování za body, pak lze využít možnosti placení reálnými penězi přes in-app platby.

screenshot

Tanks.io si můžete vyzkoušet na svém Androidu zcela zdarma.

logo-app Tanks.io Super Games Studio Zdarma ANDROID

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Lukáš Guhl

Student Vysoké školy IT. Fanoušek operačních systémů Android, iOS a všech mobilních zařízení celkově. Testuje pro čtenáře desítky aplikací týdně, které doporučuje ve svém seriálu Dotekománie doporučuje. Často lidem zdarma opravuje telefony a rád šíří informace o skvělých fintách pro Android. Na svém G+ profilu často zvěřejňuje tipy a vychytávky včetně slevových kódů a slev obchodů.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat