Samsung spustil beta testování Androidu 7 pro S7 a S7 Edge

Samsung spustil beta testování Androidu 7 pro S7 a S7 Edge
2016-11-06T08:52:48+02:00
• 6. 11. 2016
3

Dobrá zpráva pro všechny majitele posledního funkčního top modelu od Samsungu je, že modely S7 a S7 Egde se mohou přihlásit do programu beta testování nejnovějšího Androidu 7. Smutnou zprávou je, že testování je dostupné pouze ve Velké Británii.

samsung_galaxy_s7_edge_25690678361

To, že jste Brit, však ještě nemusí znamenat, že rovnou dostanete upgrade na Nougat

Britským vlastníkům zmíněných modelů je umožněno stáhnout si aplikaci z Galaxy obchodu, ve které se mohou přihlásit do testovacího programu. Samotným přihlášením však nevzniká automaticky nárok na stažení novějšího systému. Přihlášením se pouze dostanete do databáze, ze které budou někteří vybráni a bude jim umožněna instalace a testování Androidu Nougat.

Instalační balíček zmíněné aplikace byl nahrán na fórum XDA vývojářů. Zatím aplikace není funkční a hlásí, že servery nejsou online. Nyní se čeká na oficiální prohlášení korejského Samsungu o spuštění přihlašovacího programu. To začne běžet, až budou servery online.

Podobný postup udělali již loni s tehdejšími top modely S6 a S6 Edge, kdy uživatelům byla v prosinci 2015 nabídnuta stejná možnost přihlášení se do testovacího programu. Oficiálně byl upgradem na novější systém distribuován v březnu tohoto roku, takže za čtyři měsíce. Pokud testování bude trvat opět čtyři měsíce, mohl by být oficiální update pro všechny majitele S7 a verze Edge vypuštěn v únoru 2017.

Doposud není jasné, kdy bude služba zprovozněna, pokud se prodlouží spuštění, může být testování opožděno a oficiální verze vydána stejně jako letos, čili až v březnu.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Karel Čapka

Absolvent mediálních studií a žurnalistiky. Zajímám se o moderní technologie, sociální sítě a mám rád focení. Vždy si najdu chvilku na čtení a baví mě učit se novým věcem. Zajímají mě moderní dějiny, politika, geografie, Formule 1 a vlastně ode všeho něco.

Komentáře

Samsung se vyjádřil v Česku, že 7 bude dostupná do konce roku. Tak jakej únor??

Karel Čapka

VIP 6. 11. 2016, 19:20

dobry den, zadne oficialni jsme predevcirem, kdy byl clanek psan, nezaznamenali. Napsali jsme Samsungu dotaz, jak to tedy bude. :)

Karel Čapka

VIP 8. 11. 2016, 13:35

Na dotaz nám Samsung odpověděl, že oni sami neví, kdy bude oficiálně vypuštěna aktualizace na Android 7. Máte tedy mylné informace.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat