OnePlus 3T oficiálně aneb „trojka“ na steroidech

OnePlus 3T oficiálně aneb „trojka“ na steroidech
2016-11-15T19:35:11+02:00
• 15. 11. 2016
1

Výrobce OnePlus oficiálně představil svůj nový model – OnePlus 3T. Na první pohled ovšem zas až tak nový není. Vzhledem i rozměry se totiž zcela shoduje s OnePlus 3, který byl představen v červnu. Liší se ale v barevných provedeních. Opět jsou k dispozici dvě, tentokrát Gunmetal a Soft Gold.

Hlavní novinkou u 3T je nový procesor Snapdragon 821. Stále máme k dispozici 6 GB operační paměti a 64GB úložiště. Přibyla navíc varianta se 128GB úložištěm, což mnohé potěší. Možnost využití paměťové karty zde není.

phone-gunmetal phone-softgold

Novinka dále nabízí vylepšený fotoaparát. Nicméně se nejedná o ten hlavní, ale o přední selfie kamerku, která má rozlišení 16 MPx, tedy stejně jako zadní fotoaparát. Konkrétně jde o senzor Samsung 3P8SP s pixely o velikosti 1.0 µm. Zadní fotoaparát je stále Sony IMX 298.

I přes zachování původních rozměrů se výrobci povedlo vměstnat do těla telefonu větší baterii, která má 3400 mAh (OnePlus 3 má 3000 mAh). Váha telefonu také zůstala stejná.

V telefonu je předinstalovaný Android 6.0 Marshmallow s novou verzí systému Oxygen OS, která je již ve formě komunitních sestavení dostupná pro OnePlus 3. Lze předpokládat, že OnePlus 3 i 3T se do konce roku dočkají oficiální aktualizace na Android 7.0 Nougat.

Důležité je také zmínit cenu, která startuje na 439 euro. Do prodeje bude telefon uveden 28. listopadu, českou cenu upřesníme, jakmile bude zveřejněna.

Zdroj: oneplus.net

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

David Pilař

Student IT, softwarový tester a nadšenec do technologií všeho druhu. Ve volném čase poslouchá hudbu, fotí telefonem a rád se projede na kole.

Komentáře

Jan Stavěl

20. 11. 2016, 3:00

400mAh navíc a stejná hmotnost? To je poněkud podezřelé, ne?

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat