Microsoft uvolnil Solitaire pro iOS a Android

Microsoft uvolnil Solitaire pro iOS a Android
2016-11-30T07:35:59+02:00
• 30. 11. 2016

Vzpomínáte si na časy, kdy na počítačích skoro nebylo co hrát, a tak se lidé často uchylovali ke hraní her, které byly obsaženy v operačním systému Windows. Nyní se Microsoft vytasil s tím, že vytvořil svoji legendární hru Solitaire i pro mobilní zařízení.

vystrizek

Microsoft si čím dál více uvědomuje, že mobilní zařízení jsou budoucnost, a proto přišel se „staronovou“ hrou Solitaire. Pokud máte rádi karty, pak byste si hru měli určitě vyzkoušet, v určitých chvílích pocítíte nostalgii jako za starých časů. Oficiální názvem je Microsoft Solitaire Collection, což znamená, že uvnitř nenaleznete pouze jeden režim hry. K dispozici je jich totiž celkem pět.

pz6em8f0t_lsze-4lhscqdxen6encplf screenshot

Jedná se konkrétně o Klondike, Spider, FreeCell, Pyramid a Tripeaks. V každém z režimů máte jiný úkol, například Klondike je asi nejznámějším. Při něm máte za cíl skládat nejprve esa a následně dávat postupky od dvojky nahoru. Druhým příkladem bych uvedl Spider v němž je pro změnu cílem řadit karty stejných barev od králů až po esa, vše se děje pod časovým limitem 10 minut.

gm92-y4ujgqhkzcewroj6okobty3em0w fsc1euwhl03f_j4vgqqrhvu3uhfb7qdn

Microsoft dává svou karetní hru ke stažení zdarma. K dispozici je pro operační systémy Android a iOS.

logo-app Microsoft Solitaire Collection Microsoft Corporation Zdarma ANDROID logo-app Microsoft Solitaire Collection Developer Zdarma iOS

Zdroj: bgr.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Lukáš Guhl

Student Vysoké školy IT. Fanoušek operačních systémů Android, iOS a všech mobilních zařízení celkově. Testuje pro čtenáře desítky aplikací týdně, které doporučuje ve svém seriálu Dotekománie doporučuje. Často lidem zdarma opravuje telefony a rád šíří informace o skvělých fintách pro Android. Na svém G+ profilu často zvěřejňuje tipy a vychytávky včetně slevových kódů a slev obchodů.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat