MHD Tabule – zastávkový jízdní řád přichází se zásadními změnami aktualizace

MHD Tabule – zastávkový jízdní řád přichází se zásadními změnami [aktualizace]
2016-11-25T10:20:06+02:00
• 25. 11. 2016
2

Jezdíte často MHD? Pak by se vám mohla hodit aplikace jménem MHD tabule, která má své kořeny v České republice. O této aplikaci jsme již psali v tomto článku (Zbavte se vyhledávání spojů pomocí české aplikace MHD Tabule), nyní je však značně aktualizována a dočkali jsme se zásadních novinek.

i2brxfgpvtlxgz34-vui_2dmrgenhdsw

Aktuálně se MHD tabule nachází ve verzi 1.4.3, ta je zásadní v tom, že značně ulehčuje orientaci pro cestující v malých městech. Donedávna jste si totiž umístili na svoji domovskou obrazovku widget, který byl nadepsán konečnou stanicí. V malých městech je většinou konečná stanice vždy na jednom místě, takže se aplikace stala v podstatě nepoužitelnou. Řešit se to dalo elegantně pomoci barev, ne každý si však zapamatuje, že zrovna modrá je například do práce atd. Řešením se v aktualizaci stalo (i díky našemu feedbacku), že autoři implementovali skvělou funkci, a to je možnost pojmenování každého widgetu s odjezdy.

screenshot_20161123-212958 screenshot_20161123-213016

V minulých verzích nebyla přítomna podpora polohy, když vaše zařízení nevlastní GPS modul. Nyní se poloha zobrazí díky podpoře získávání umístění z datového připojení. Tabule se neaktualizovaly při vypnuté obrazovce, což mohlo způsobit mírné zdržení uživatele, než refresh proběhne. Nově k obnovení řádů dochází i při vypnuté obrazovce. Navíc bylo opraveno i několik zásadních chyb uvnitř kódu.

screenshot_20161123-213025 screenshot_20161123-213020

Pokud vás aplikace MHD tabule zaujala, pak si ji můžete stáhnout pro své zařízení s operačním systémem Android zcela zdarma.

 

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Lukáš Guhl

Student Vysoké školy IT. Fanoušek operačních systémů Android, iOS a všech mobilních zařízení celkově. Testuje pro čtenáře desítky aplikací týdně, které doporučuje ve svém seriálu Dotekománie doporučuje. Často lidem zdarma opravuje telefony a rád šíří informace o skvělých fintách pro Android. Na svém G+ profilu často zvěřejňuje tipy a vychytávky včetně slevových kódů a slev obchodů.

Komentáře

Jakub Zíma

26. 11. 2016, 8:59

Taky využívám, super apka.

David Macoszek

25. 11. 2016, 11:44

Tak já MHD tabuli využívám a jsem zpokojen a děkuji za Info k novinkám

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat