App Redirect – otevírejte odkazy bez přesměrování a zdržování

App Redirect – otevírejte odkazy bez přesměrování a zdržování
2016-11-23T07:20:33+02:00
• 23. 11. 2016

Díky operačním systémům v telefonech jsme se dočkali tzv. smartphonů. Telefony umožňují díky aplikacím mnoho aktivit, které vám usnadňují život, ale najdou se i ty, které vám život znepříjemňují. Smartphony používáme pro procházení webu, přičemž se v poslední době rozmáhá nešvar v podobě zkracovaných odkazů.

yai5k7bsjyhppxw2tl-mzzwv9i858ftc

Zkrácené odkazy slouží k tomu, abyste mohli například facebooku prozradit, kam jste klikli. Mnoho zkrácené linky navíc při načítání zdržují, minimálně o sekundu. Řeknete si, co to je jedna sekunda, to vydržím, jenomže když otevřete 30 odkazů na stránky za den, pak už to bude sekund 30 a takto bychom mohli pokračovat. S otevíráním zkrácených odkazů by vám mohla pomoci aplikace App Redirect.

knmbu0uyahegphxn_epmoggxx1jdvw5p risabspwbeb_vo4db_2hetbacqhkdn_z

Ta dokáže otevírat odkazy sama, ale vám se otevře až ten poslední. Tím pádem nebudete zatěžovat svůj prohlížeč v telefonu a daný odkaz se vám načte mnohem rychleji. Možná se to zdá jako zbytečná aplikace, jestliže ji však vyzkoušíte, pak zajisté změníte názor. Uvnitř v nastavení se nachází pouze několik možností, App Redirect je totiž pojmut tak, aby se uživatel o nastavování staral co nejméně a vše probíhalo zcela automaticky.

hb_mbpqixn7fmu5r6bwlugoembzraheg y1khl3wroz4k-yxpboajxtluerloolhp

Po nainstalování stačí aplikaci povolit otevřením a poté už se nemusíte o nic starat. Při každém klepnutí na odkaz se nejprve načte přes App Redirect a vy získáte pouze cílovou stránku.

Aplikace je ke stažení zdarma pro operační systém Android.

logo-app App Redirect nevoxo.com Zdarma ANDROID

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Lukáš Guhl

Student Vysoké školy IT. Fanoušek operačních systémů Android, iOS a všech mobilních zařízení celkově. Testuje pro čtenáře desítky aplikací týdně, které doporučuje ve svém seriálu Dotekománie doporučuje. Často lidem zdarma opravuje telefony a rád šíří informace o skvělých fintách pro Android. Na svém G+ profilu často zvěřejňuje tipy a vychytávky včetně slevových kódů a slev obchodů.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat