Moje otevírací hodiny – nová verze vydařené aplikace

Moje otevírací hodiny – nová verze vydařené aplikace
2016-09-22T07:29:10+02:00
• 22. 9. 2016
3

Vývojáři z České republiky patří mezi ty, kteří své aplikace dotahují do konce a poslouchají rady svých uživatelů. Pokud často hledáte otevírací dobu pro vámi navštěvovaná místa, pak je následující aplikace přímo stvořená pro vás.

vystrizek

V minulosti jsme čtenářům již přinesli článek o aplikaci se stejným názvem, nicméně došlo k zastavení vývoje a aplikace Moje otevírací hodiny zůstala napospas. To se však změnilo nedávno, kdy vývojář  Meneltharion přišel se zcela novou verzí, která přináší velké změny. Nejedná se totiž o aktualizaci, ale o novou, plnohodnotnou aplikaci.

jsa7xofk-qff2ds34f62dgpzzg7vmvze ztqtwme_3g4qxff0wkjjybplldhlc6_b

Moje otevírací hodiny vám nabídne spoustu užitečných funkcí, které vás ušetří zdržujícího hledání. Uvnitř si totiž vytvoříte seznam míst, kam chodíte a k nim si velmi jednoduše nastavíte hodiny, kdy má místo otevřeno.

qu8cfpirk6ar1euyuop6i82y9_kdgdnp

Ke každému z míst se dají vytvářet tzv. tagy, díky kterým si následně můžete udělat filtr například lékáren, které navštěvujete. Aplikace dodržuje zásady Material designu a to včetně malého kolečka nacházejícího se v pravém dolním rohu. Pokud byste se během vytváření spletli, pak není problém zpětná úprava. To samé platí i v případě, že dojde ke změně otevíracích hodin obchodu. Ke každému místu lze přidávat i libovolné poznámky.

uxjnw_y3wpf1l_xgvhvcqjmw_5gh40qc

Aplikace Moje otevírací hodiny je ke stažení pro operační systém Android. Dostupná je zcela zdarma a bez in-app plateb.

logo-app Moje otevírací hodiny Meneltharion Zdarma ANDROID

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Lukáš Guhl

Student Vysoké školy IT. Fanoušek operačních systémů Android, iOS a všech mobilních zařízení celkově. Testuje pro čtenáře desítky aplikací týdně, které doporučuje ve svém seriálu Dotekománie doporučuje. Často lidem zdarma opravuje telefony a rád šíří informace o skvělých fintách pro Android. Na svém G+ profilu často zvěřejňuje tipy a vychytávky včetně slevových kódů a slev obchodů.

Komentáře

Google Mapy..?!?

Nějak jsem nepochopil význam této aplikace, když si musím svoje místa vytvořit sám. Možná jen, že ukáže, zda mají právě otevřeno nebo ne.
Používám Kontakty a nepotřebuji žádnou další aplikaci.
Pokud mám uložen telef. kontakt třeba na Spořitelnu (lékaře, atd.), tak si k němu do poznámky napíšu i otevírací dobu, příp. polohu, atd.

Karel Čapka

VIP 22. 9. 2016, 15:09

Staci mit data, a podivat se na google a je to.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat