Aplikace Fuelio získala mnoho zajímavých novinek

Aplikace Fuelio získala mnoho zajímavých novinek
2016-08-26T12:20:37+02:00
• 26. 8. 2016

Fuelio od společnosti Sygic je aplikace pro smartphony s operačním systémem Android. Díky ní sledujete se svém mobilu počet ujetých kilometrů, spotřebu paliva a náklady na palivo. Jedná se o logbook, který vyplňujete vždy při dotankování ná čerpací stanici. Fuelio vám pak spočítá, jakou jste měli spotřebu a jaké byly náklady na pohonné hmoty. Dnes, 25. srpna, dostává velikou aktualizaci, ve které mimo jiné můžete sledovat nejbližší benzinové stanice a cenu paliva.

fuelio

Co vše aktualizace Fuelia nabídne?

Novinkou je crowdsourcingová platforma aplikace, která nabídne uživatelům sdílet informace o benzinkách a cenách na nich. Samotná komunita tedy bude sbírat informace o cenách a o kvalitě jednotlivých čerpacích stanic na celém světě.

„Jsem si jistý, že uživatelé funkce crowdsourcingu ocení. Díky naší aplikaci mohou ostatní řidiče informovat o službách na čerpacích stanicích po celém světě. Během prvních týdnů testovací verze aplikace Fuelio dosáhla více než 90 000 čerpacích stanic s informacemi o cenách pohonných hmot,“ uvedl Adrian Kajda, produktový manažer pro aplikaci Fuelio. 

Avšak to, že data o stanicích a cenách paliv budou sbírána od lidí, nemusí vždy reflektovat jejich správnost. Vždy záleží na komunitě, jak často budou lidé přidávat a aktualizovat data. Kromě již zmíněných funkcí je možné přidávat i dodatečné informace, jako jsou informace o parkování, platební možnosti, nabídka sortimentu či toalety. V novém updatu si uživatelé mohou do výdajů spojených s vozidlem započítat i další kategorie typu servis, údržba, mytí, poplatky za parkování atd.

Uložení benzinové stanice do oblíbených, upomínky na údržbu, přidání elektro či biopalivových vozidel či zálohování na cloudové úložiště, to vše nabízí Fuelio bez reklam a zdarma. Ještě před oficiálním vypuštěním aktualizace bylo během testovacího režimu přidáno na více než 90 000 čerpacích stanic z celého světa a jejich databáze neustále roste.

logo-app Fuelio: tankování a náklady Sygic. Zdarma ANDROID

Zdroj: Tisková zpráva

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Karel Čapka

Absolvent mediálních studií a žurnalistiky. Zajímám se o moderní technologie, sociální sítě a mám rád focení. Vždy si najdu chvilku na čtení a baví mě učit se novým věcem. Zajímají mě moderní dějiny, politika, geografie, Formule 1 a vlastně ode všeho něco.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat