Oppo potvrdilo přípravy modelu F1s

Oppo potvrdilo přípravy modelu F1s
2016-07-19T07:40:38+02:00
• 19. 7. 2016

Společnost Oppo zahájila mediální kampaň k novému zařízení, a to přímo dle jejich slov dorazí na prodejní pulty již brzy. Mělo by se jednat o nástupce modelu F1, který v celosvětovém měřítku sklidil poměrně velký úspěch. Čínský výrobce v tuto chvíli zatím nezveřejnil žádné upřesňující informace kolem specifikací, ale první důležitou vlaštovkou je alespoň potvrzené označení F1s přes zveřejněný snímek.

Oppo F1s

Nicméně z interních zdrojů se ozývají ohlasy s tím, že půjde o klíčový produkt pro druhé pololetí roku 2016 a rovnou bude navazovat ve šlépějích svého předchůdce. Telefon může vynikat kvalitním fotoaparátem, elegantní designem, lepším výkonem a také novými funkcemi. Jak samotný viceprezident Sky Li dodal, tak modernizovaný model F1s bude obrovským hitem. Uživatelé jim údajně dali spoustu zpětných vazeb, které chtějí tentokrát zúročit ve prospěch.

Novinku lze očekávat někdy v průběhu příštího měsíce. Prodejní cena první generace atakovala hranici 300 dolarů (tj. cca 7 338 Kč), takže ani u druhé generace nebudou chtít moc sejít ze zavedeného trendu. Závěrem bude zajímavé sledovat, zda zařízení zopakuje úspěch v zemích, jako je Indie, Indonésie, Vietnam, Thajsko nebo Malajsie.

Zdroj: androidcentral.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat