Samsung Galaxy S7 Active oficiálně aktualizováno

Samsung Galaxy S7 Active oficiálně [aktualizováno]
2016-06-06T18:30:27+02:00
• 6. 6. 2016

Aktualizováno 6. 6.

Nakonec jsme se dočkali představení smartphonu Samsung Galaxy S7 Active dříve, než jsme předpokládali. V podstatě se jedná o upravený model Galaxy S7. Bude zejména lákat na robustní konstrukci a certifikaci IP68 a MIL-STD 810G (U.S. Military Standard).

Galaxy_S7_active-Gold_678x452

Oproti původnímu modelu je samozřejmě větší – například tloušťka vzrostla na 9,9 mm. Avšak došlo i na vylepšení jedné specifikace. Konkrétně jde o baterii, která nově nabízí 4 000 mAh. Bohužel je tato novinka dostupná exkluzivně jen u amerického operátora AT&T. Jestli se někdy dostane do Evropy, nevíme.

Původní článek 24. 5.

Oficiální představení Samsungu Galaxy S7 Active v USA se neodkladně blíží. V předešlých týdnech se objevovaly rendery telefonu, tím pádem máme dobrou představu o tom, jak by měl telefon vypadat. Lidé z VentureBeat odhalili oficiální specifikace tohoto smartphonu. Ze seznamu parametrů je zřejmé, že telefon bude odolný jak v prachu, tak i ve vodě.

Galaxy S7 Active by měl údajně měřit 9,9 milimetrů, přičemž tento nárůst je nejspíše způsoben zvýšením kapacity baterie oproti loňskému modelu. Smartphone bude vážit 185 gramů.

Na čelní straně by měl disponovat Super AMOLED Quad HD displej o velikosti 5,1 palce. Vnitřek celého chytrého telefonu by měl pohánět procesor Snapdragon 820, doplněný operační pamětí o velikosti 4 GB. Prostor na data by měl být o velikosti 32 GB, tuto kapacitu by mělo jít rozšířit paměťovou kartou typu microSD. Softwarově by měl běžet na Androidu ve verzi 6.0 Marshmallow.

Bohužel tento model je exkluzivním zařízením pouze pro telekomunikační společnost AT&T, stejně jako předešlé modely z řady Active. Dle uniklých informací by mělo dojít k oficiálnímu představení tohoto modelu 10. června.

Zdroje: androidauthority.com, anandtech.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Redakce

Dotekománie vás provede světem mobilních zařízení a technologií. Čtěte, ptejte se, komentujte.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat