Samsung chystá Galaxy Tab 4 Advanced

Samsung chystá Galaxy Tab 4 Advanced
2016-05-06T15:30:38+02:00
• 6. 5. 2016

Spekulace za poslední týden kolem tabletu Galaxy Tab 4 Advanced se rozrůstají o první hmatatelnější informace. Zařízení připravované společností Samsung pod kódovým označením SM-T536 bude asi jen dalším přírůstkem do počtu. Ke všemu v názvu neponese žádný známý přívlastek, jako je Lite či Pro, ale tentokrát padla volba na méně rozšířené Advanced. Jihokorejský výrobce jej může představit až v následujících týdnech, ne-li měsících.

samsung-logo-e1398667589423

Vpředu by měl zaujmout své místo 10,1palcový displej s rozlišením 1 280 x 800 pixelů. Hardwarovou stránku zastoupí osmijádrový procesor taktovaný na frekvenci 1,6 GHz (očekává se Exynos 5410 z vlastní dílny) a operační paměť RAM o velikosti 2 GB. Interní úložiště v samotném základu pojme 32 GB uživatelských dat, ale rozšíření až o dalších 128 GB je možné přes paměťovou microSD kartu.

Zatímco přední panel ještě doplní 1,3megapixelová kamerka, záda ponesou 5megapixelový fotoaparát a baterii s kapacitou 6 800 mAh. Seznam specifikací také odhaluje tloušťku 7,9 mm a hmotnost 487 gramů. Nakonec zbývá dodat operační systém Android v předinstalované verzi 6.0 Marshmallow. Zůstává jen otázkou několika málo dnů a lze vyhlížet novou várku upřesňujících zpráv.

tab4advanced

Zdroj: sammobile.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat