Asus oznámí ZenFone 3

Asus oznámí ZenFone 3
2016-05-08T07:30:05+02:00
• 8. 5. 2016

Měl jsem to štěstí a testoval jsem jak model ZenFone 5, tak i jeho nástupce ZenFone 2. První zmiňovaný mě opravdu nadchl a těšil jsem se na další model. Ten je jako nástupce sice obstojný, nicméně reklama, kterou ho výrobce obklopoval, byla přespříliš a poukazovala na top model, který přebije i ty dvojnásobně dražší. To se ovšem nestalo. Nyní se očividně výrobce poučil a zbytečné reklamy odložil stranou.

asus-zenfone3

ZenFone 3 tak nenápadně proplouvá mezi redakcemi a informací o něm je velmi málo. Prakticky jen víme, že bude představen v pondělí 30. května. Zdá se, že ASUS hodlá představit nástupce a láká na evoluci, tedy Zenvoluci. Do určité míry věřím, že nyní by výrobce mohl zaujmout, jelikož o něm nebylo příliš slyšet po delší dobu. To ale není vše. Pokud se historie bude opakovat, můžeme se těšit na různé další modely.

Kolují různé spekulace o novém ZenPadu, ZenVR a dalších zařízeních, které by měl ASUS v nejbližší době, či ještě tento rok, představit. Bohužel úniky zatím nejsou a jediné, co víme, je, že 30. května výrobce cosi představí a s největší pravděpodobností se dočkáme telefonu ZenFone 3. Musíme si tak ještě počkat na další oficiální informace nebo případné úniky.

Zdroj: gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Student zabývající se tvorbou grafiky, a to jak webových stránek, webových či mobilních aplikací, tak i marketingových produktů. Ve volném čase píše články, testuje nebo recenzuje různá zařízení, která se mu připletou pod ruku. Kontaktní email - pavel.mares@dotekomanie.cz.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat