Pětina Čechů platí neomezený tarif zbytečně. Přeplácíte také vy? sponzorovaný článek

Pětina Čechů platí neomezený tarif zbytečně. Přeplácíte také vy? [sponzorovaný článek]
2016-04-04T11:49:22+02:00
• 4. 4. 2016
5

Jen každý pátý člověk, který má sjednaný neomezený tarif, ho skutečně naplno využívá. Ostatní volají a posílají SMSky méně, než očekávali, a tak tarif zbytečně přeplácejí. Patříte mezi ně také vy? Spočítejte si, zda by se vám nevyplatila změna tarifu. A odhalte neveřejné nabídky, které operátoři před většinou klientů skrývají.

Vzpomenete si, co významného se stalo v roce 2013? Tak namátkou: na ruské město Čeljabinsk dopadl obří meteorit, Miloš Zeman byl zvolen českým prezidentem, Kim Kardashian porodila dceru s neobvyklým jménem North West, zemřel bývalý jihoafrický vůdce Nelson Mandela…a tuzemští mobilní operátoři přišli s nabídkou neomezených tarifů.

Half length of young beautiful caucasian woman walking outdoor in city back light holding a smart phone, overlooking - technology, social network, communication concept

Ty v českém mobilním rybníčku způsobily pořádný rozruch. A není divu – vždyť klienti operátorů do té doby za neomezené služby platili čtyřmístné částky. Proto se mnoho lidí bezhlavě rozhodlo, že lákavý tarif musí být jejich. Jen málokdo si ale propočítal, zda se mu mobilní novinka skutečně vyplatí.

Čtyři z pěti lidí neomezený tarif přeplácejí

I když se nabídka neomezeného volání, posílání SMS a velkého objemu dat pro surfování na internetu zdá atraktivní, ve skutečnosti se vyplatí pouze každému pátému majiteli neomezeného tarifu. Ukazuje se, že mnoho lidí mělo při podpisu smlouvy „velké oči“, ale ve skutečnosti účet za telefon zbytečně přeplácí.

„Od našich partnerů víme, že neomezený tarif v současnosti naplno vyčerpá jen minimum zákazníků, kteří ho mají sjednaný. 82 % lidí ho zbytečně přeplácí,” říká Jiří Tutsch z portálu Ušetřeno.cz, který se zabývá srovnáním mobilních tarifů, finančních produktů či cen energií.

Před podpisem smlouvy si procvičte počty

Pokud máte podezření, že také patříte mezi ty, kteří neomezený tarif nevyčerpají, můžete si to jednoduše ověřit. Proveďte srovnání tarifů na Ušetřeno.cz. Do kalkulačky zadáte měsíční útratu, počet provolaných minut, poslaných textových zpráv a objem prosurfovaných dat. Na základě vyplněných údajů získáte přehledné porovnání nabídek jednotlivých operátorů.

Trváte na neomezeném tarifu? Zaměřte se na neveřejné nabídky

Zjistili jste, že patříte mezi 18 % lidí, jimž se neomezený tarif vyplatí? A co ho získat za mnohem příznivější cenu, na jakou v cenících nenarazíte? Operátoři totiž disponují exkluzivním zbožím v podobě neveřejných tarifů. Jedná se o nabídku, s níž operátoři vyrukují pouze v mimořádných situacích a předloží ji jen vybraným klientům.

Díky Ušetřeno.cz můžete zjistit, jak výhodné neveřejné nabídky jsou. Možná se dozvíte, že pro vás neveřejné neomezené tarify představují ideální řešení!

Dotekomanie_dotextu

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Mám firemní tarif. 100Kč neomezené volání. + 100Kč 1,5GB inet. Co víc si přát? Pokud bych zvládl vyčerpat data je tu ještě tarif 200Kč 3Gb nebo za 300Kč 10GB.

Já nepatřím k těm náročným a hlavně píši SMS, ale i tak mám za 299Kč 400minut kamkoliv, neomezené SMS kamkoliv a 300mb internet od Vodafone přes mBanku

Milan Strnadel

4. 4. 2016, 14:43

Mel jsem dobrou nabidku od vodafone, nicmene v lokalitě kde bydlim jsem nebyl pokryt LTE. Ted jsem u O2 za 450kc 1,5giga dat +60 minut volání.

Urcite bych zavital lepsi nabidku.

Přemysl Vaculík

VIP 4. 4. 2016, 15:35

Vodafone – 4 GB, 60 min, 60 sms = 345 Kč.

Martin Novotný

4. 4. 2016, 14:22

jeden mám neomezený s 1.5 gb dat za 254,- (pro pritelkyni) a druhy (pro sebe) za 1kc tarif volání/sms za 0.36,- plus 3gb dat za 167,-….. a celkem pohoda. :-D (Vodafone)

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat