Slovník cizích slov ve zbrusu nové verzi a slevě

Slovník cizích slov ve zbrusu nové verzi a slevě
2016-03-08T08:40:19+02:00
• 8. 3. 2016
1

Znáte slovník cizích slov? Jestliže ne, pak byste měli zpozornět. Jedná se totiž o vymakanou aplikaci, která vás může naučit spoustu cizích výrazů, se kterými můžete zapůsobit na své okolí.

unnamed (1)_result unnamed (2)_result

Honza Gruncl se o svou aplikaci svědomitě stará, o čemž svědčí nynější aktualizace. Ta přináší zásadní změny, které by vám rozhodně neměly utéci. Zásadní nepřehlédnutelnou novinkou je nový vzhled. Ano, jedná se přímo o populární Material design diktovaný společností Google. Aplikace vypadá v novém kabátku dost dobře a využívá pastelové barvy.

unnamed (3)_result unnamed_result

Nově můžete taktéž procházet slova podle začínajícího písmene. Změny se dočkalo i vyhledávací pole, které lze využívat pro rychlejší nalezení vámi zadaného slova. Dle slov autora došlo i na různé opravy programových chyb.

Jestliže vás aplikace zaujala, určitě byste si měli pospíšit, protože ji sám autor zlevnil o 50 % na tyto dny, je to míněno jako oslava redesignu.

logo-app Velký slovník cizích slov CZ Jan Gruncl 2,20 US$ ANDROID logo-app Veľký slovník cudzích slov SK Jan Gruncl Zdarma ANDROID

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Lukáš Guhl

Student Vysoké školy IT. Fanoušek operačních systémů Android, iOS a všech mobilních zařízení celkově. Testuje pro čtenáře desítky aplikací týdně, které doporučuje ve svém seriálu Dotekománie doporučuje. Často lidem zdarma opravuje telefony a rád šíří informace o skvělých fintách pro Android. Na svém G+ profilu často zvěřejňuje tipy a vychytávky včetně slevových kódů a slev obchodů.

Komentáře

Milan Strnadel

9. 3. 2016, 19:42

díky za tip

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat