HTC uvedlo datum představení HTC 10 aktualizováno

HTC uvedlo datum představení HTC 10 [aktualizováno]
2016-03-22T18:20:57+02:00
• 22. 3. 2016
2

Aktualizováno 18:20

HTC začalo svou kampaň k představení nového top modelu před nějakým tím týdnem, ale až nyní se dozvídáme, kdy se tak skutečně stane. Konkrétně se můžeme těšit na 12. dubna ve 14:00 našeho času. Pravděpodobně bude k dispozici živý přenos ze samotné události na stránkách HTC.com.

htc-10-april-12

Původní článek 7:40

O nadcházejícím modelu 10 od HTC je v poslední době řeč jako o zachránci společnosti, mimo tedy ve vzduchu visící možnost, že se tentýž výrobce ujme minimálně dalšího Nexusu. Unikají tak informace a rendery zařízení, jež mají napovědět více. Dnes se dozvídáme novinku o displeji a celkové kapacitě baterie.
Cd_B8iqWAAAHXaR

Ano, díky @evleaks se k nám dostává další informace, která vyvolala menší rozruch. To, že baterie bude mít kapacitu 3000 mAh, už dnes nikoho příliš neoslní, spíše jen ujistí kupce o možné delší výdrži baterie na jedno nabití. Nicméně využití služeb Super LCD 5 displeje místo Super AMOLED, to je poměrně novinka.

nexus2cee_HTC10

Ne, že by to byla příliš žhavá novinka, jen se jedná o trochu odlišný krok, než mnozí čekali. Na druhou stranu, onen učiněný krok je logický. Všeobecně LCD displej je méně náročný na spotřebu energie a taktéž disponuje lepší viditelností na slunci. Co se týká ostatních specifikací, mluví se o použití SoC Snapdragon 820, 5,1palcového displeje, 4GB operační paměti, 32GB interního úložiště s možností rozšíření jej za pomoci microSD karty a v neposlední řadě můžeme u očekávat USB typu C. Nicméně na potvrzení informací si ještě pár týdnů budeme muset počkat.

Zdroje: gsmarena.com, phandroid.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Student zabývající se tvorbou grafiky, a to jak webových stránek, webových či mobilních aplikací, tak i marketingových produktů. Ve volném čase píše články, testuje nebo recenzuje různá zařízení, která se mu připletou pod ruku. Kontaktní email - pavel.mares@dotekomanie.cz.

Komentáře

„využití služeb Super LCD 5“ a „využití služeb USB typu C“ – docela kostrbaté formulace a mimochodem, HTC vždy u svých top modelů používalo Super LCD a ne SAMOLED.

Pavel Mareš

22. 3. 2016, 11:20

Děkuji za upozornění. K displeji. Nyní kolovala informace, že HTC chce využít právě SAMOLED.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat