Tipy na aplikace pro Chromecast #3 – Allcast

Tipy na aplikace pro Chromecast #3 – Allcast
2016-02-10T07:47:04+02:00
• 10. 2. 2016

Clockwordmod patří k předním vývojářům na poli s operačním systémem Android. Tento člověk stojí za aplikacemi, jako je například ROM Manager, Superuser další. K jeho dalším aplikacím však patří i Allcast.

unnamed (3)_result unnamed (4)_result

Díky Allcastu si můžete do své televize velmi jednoduše odesílat multimediální obsah. Jedná se o chytrou aplikaci, která umožňuje odesílat obrazovku vašeho telefonu nebo tabletu přímo do televize. Prohlížet tak můžete i fotografie a další multimédia. Velkou a poměrně zásadní věcí je i to, že Allcast podporuje i iPhone.

unnamed (2)_result unnamed (1)_result

Po otevření aplikace je nutné, aby byla spárována s vašim Chromecastem. Poté stačí připojit a sledovat váš obraz na TV. Allcast podporuje vytváření playlistů v případě, že chcete sledovat například více dílů seriálu za sebou. Vyhnete se tak nutnosti přepínat vše ručně po skončení.

unnamed (5)_result unnamed_result

Allcast však není pouze o podpoře Chromecastu, streamovat umí i do zařízení, jakými jsou Apple TV, Xbox 360, Xbox One, Roku, chytré televize od Samsungu, Sony a Panasonicu.

Aplikaci si můžete stáhnout do svých zařízení zdarma. Taktéž lze využít výhod PRO verze, která vás vyjde na cca 100 Kč.

logo-app AllCast Premium ClockworkMod 4,99 US$ ANDROID logo-app AllCast Receiver ClockworkMod Zdarma ANDROID logo-app AllCast — Cast photos, music, and video to your Chromecast Developer Zdarma iOS

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Lukáš Guhl

Student Vysoké školy IT. Fanoušek operačních systémů Android, iOS a všech mobilních zařízení celkově. Testuje pro čtenáře desítky aplikací týdně, které doporučuje ve svém seriálu Dotekománie doporučuje. Často lidem zdarma opravuje telefony a rád šíří informace o skvělých fintách pro Android. Na svém G+ profilu často zvěřejňuje tipy a vychytávky včetně slevových kódů a slev obchodů.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat