Instagram – počítadlo zhlédnutí videí přichází

Instagram – počítadlo zhlédnutí videí přichází
2016-02-13T12:05:50+02:00
• 13. 2. 2016
2

Čas od času se dočkáme aktualizace různých aplikací, přičemž nové funkce jsou mnohdy navrženy uživateli. Nyní se máme dočkat přidání počítadla, které bude ukazovat počet zhlédnutí daného videa. Samozřejmě se nemusíte bát, počet liků bude vidět stále, akorát se k nim budete muset „proklikat“.

Soon-Instagram-users-will-be-able-to-see-the-number-of-views-of-a-video-they-have-posted-along-with-the-number-of-likes (1) Soon-Instagram-users-will-be-able-to-see-the-number-of-views-of-a-video-they-have-posted-along-with-the-number-of-likes

Samo o sobě se nejedná o příliš zásadní změnu, jde spíše o tom, že na blogu Instagramu je jasně psáno, že touto aktualizací mají odstartovat novinky letošního roku – „Přidání počítadla zhlédnutí videí je jen jedna z moha novinek pro letošní rok, které se budou týkat videí na Instagramu.

Vývojáři tak dávají na uživatele více a více, což jistě není na škodu. Ačkoliv se někomu může zdát, že přidání počítadla není nic výrazného, vezměte v potaz, že se takto k uživateli, jenž dané video nahrál, skutečně dostane řádná informace ohledně popularity videa. Přeci jen počet liků může být částečně zavádějící.

Zdroj: phonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Student zabývající se tvorbou grafiky, a to jak webových stránek, webových či mobilních aplikací, tak i marketingových produktů. Ve volném čase píše články, testuje nebo recenzuje různá zařízení, která se mu připletou pod ruku. Kontaktní email - pavel.mares@dotekomanie.cz.

Komentáře

Dobrý den,
Mohu se zeptat, když na instagramu chci vyhledávat lidi, vždy se mi tam ukazovala historie vyhledávání. Ted se mi tam ale navíc ukazují i tři jiní uživatele, které jsem nevyhledávala já… jsou to uživatele, kteří naposled vyhledavali mě nebo navštívili můj profil? Mohu když tak poslat printscreen, takhle se to špatně vysvětluje.

Pavel Mareš

24. 2. 2016, 15:16

Zdravím. Velmi rád se na to podívám, stačí když mi napíšete email :)

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat