Open Camera – fotoaparát, kde si nastavíte téměř cokoliv

Open Camera – fotoaparát, kde si nastavíte téměř cokoliv
2015-12-03T07:30:02+02:00
• 3. 12. 2015
1

Fotoaparát je dnes u mobilních telefonů nedílnou součástí. Někteří uživatelé se dokonce zaměřují plně na kvalitu fotografií. V Google Play se objevila nová aplikace, která vám praděpodobně umožní nastavit si mnohem více nastavení, než jste zvyklí z té základní.

unnamed (3)_result

Open Camera umožňuje pořizování fotografií zcela dle vašeho uvážení. Konkrétně vám umožní nesčetně mnoho nastavení, která vám pomohou vytvářet téměř dokonalé fotky. Nastavovat si před pořízením fotky můžete například ISO, barevná vyvážení, scenérie, zapnutí led diody nastálo, zaměření cíle k zaostření a spoustu dalšího.

unnamed_result unnamed (4)_result

Různá nastavení se samozřejmě netýkají pouze pořizování fotek. Měnit se dá i cílové umístění, kam se budou fotky ukládat, lze vypnout zvuk při pořízení fotky a taktéž volba hardwarového tlačítka, která bude fungovat jako spoušť. Tato zmíněná nastavení jsou pouze zlomkem toho, co aplikace nabízí.

unnamed (1)_result unnamed (2)_result

Open Camera je ke stažení zcela zdarma. Dostupná je pro operační systém Android. logo-app Open Camera Mark Harman Zdarma ANDROID

Zdroj: phonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Lukáš Guhl

Student Vysoké školy IT. Fanoušek operačních systémů Android, iOS a všech mobilních zařízení celkově. Testuje pro čtenáře desítky aplikací týdně, které doporučuje ve svém seriálu Dotekománie doporučuje. Často lidem zdarma opravuje telefony a rád šíří informace o skvělých fintách pro Android. Na svém G+ profilu často zvěřejňuje tipy a vychytávky včetně slevových kódů a slev obchodů.

Komentáře

Nova aplikace? – tuto jsem zkousel uz pred vice nez rokem, a na Sony funguje navic jen tak ze 2/3 – aspon do clanku doplnte, ze funkcionalita je VELMI zavisla na typu zarizeni.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat