Bude další generace iPhonů vodotěsná?

Bude další generace iPhonů vodotěsná?
2015-12-30T09:45:07+02:00
• 30. 12. 2015

O iPhonech další generace se vždy šíří fámy a různé drby, mnohokrát nehledě na výsledek. Postupem času tak různé portály přicházejí s teoriemi, že nová generace bude obsahovat i 4palcovou verzi, jak tomu bylo u modelů 6S a 6S Plus, nebo například větší baterie, což se zatím též nepotvrdilo. Nově proudí od více zdrojů informace, že by nový iPhone 7 – popřípadě 7 Plus – mohl být voděodolný.

iPhone_7_illustration_Yasser_Farahi_1000e

Říká se totiž, že Catcher Technologies se chystá dodat Applu až 35 % všech šasi pro nový iPhone 7. To alespoň tvrdí tchajwanské zdroje. V praxi by to znamenalo, že Catcher Technologies by se stal největším dodavatelem šasi Applu.

Není to poprvé, co se o možné vodotěsnosti u nového modelu od Applu diskutuje. Avšak tentokrát by měla být situace jiná, Apple má totiž u nového zařízení použít kompozitní materiály, přičemž antény budou integrovány přímo do rámu samotného zařízení. Vše je však mnohem složitější. Apple by musel celý návrh nového iPhonu zajistit, tj. zapečetit tlačítka, porty a zajistit, aby voda nemohla nikudy vniknout do zařízení.

Bohužel je zatím příliš brzy na jakékoliv spekulace a budeme si muset ještě pár dlouhých měsíců počkat na jakékoliv úniky, či dokonce oficiální zprávy.

Zdroj: ubergizmo.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Student zabývající se tvorbou grafiky, a to jak webových stránek, webových či mobilních aplikací, tak i marketingových produktů. Ve volném čase píše články, testuje nebo recenzuje různá zařízení, která se mu připletou pod ruku. Kontaktní email - pavel.mares@dotekomanie.cz.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat