Oppo A53 v TENAA prochází a dozvídáme se více

Oppo A53 v TENAA prochází a dozvídáme se více
2015-11-07T22:30:17+02:00
• 6. 11. 2015

Společnost OPPO má pár nových telefonů, o nichž se nedávno mluvilo. Nyní vyplouvají na světlo světa další informace. Očekává se, že model A53m, stejně jako jeho sourozenec A33m, projede certifikací TENAA, hned tedy po 3C certifikaci v Číně. K tomuto bodu jsme se trochu přiblížili, jelikož registrací a certifikací TENAA prošel model A53, což by měla být jedna z variant A53m.

Oppo-A53-is-certified-in-China-by-TENAA (1) Oppo-A53-is-certified-in-China-by-TENAA (2) Oppo-A53-is-certified-in-China-by-TENAA

OPPO A53 je vybaven 5,5palcovým IPS displejem s HD rozlišením (720 x 1280 pixelů). Pohání jej 1,5GHz procesor s osmi jádry, jemuž pomáhá 2GB operační paměť. Kapacita interního úložiště byla nastavena na 16 GB, naštěstí si ji můžete rozšířit až na 128 GB pomocí microSD karty. Na zadní straně je umístěn 13MPx fotoaparát, k focení selfie je pak k dispozici „pouhých“ 5 MPx. OPPO A53 má tloušťku 8,03 mm a váží 165 gramů. Podpora LTE sítí je samozřejmostí, avšak některé naše frekvence pravděpodobně chybí. Nabízené varianty jsou stříbro a zlato.

Nyní tedy po registraci nového produktu v TENAA se očekává představení novinky výrobcem v plném rozsahu. Zatím však nejsou k dispozici potřebné informace.

Zdroj: phonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Student zabývající se tvorbou grafiky, a to jak webových stránek, webových či mobilních aplikací, tak i marketingových produktů. Ve volném čase píše články, testuje nebo recenzuje různá zařízení, která se mu připletou pod ruku. Kontaktní email - pavel.mares@dotekomanie.cz.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat