Meizu Pro 5 Mini a 10jádrový Helio X20 spekulace

Meizu Pro 5 Mini a 10jádrový Helio X20 [spekulace]
2015-11-09T08:00:11+02:00
• 9. 11. 2015
1

Zmenšená varianta modelu Meizu Pro 5 vyplouvá pomalu na povrch s prvními specifikacemi. Připravovaná verze s přívlastkem Mini bude jedna z prvních zástupkyní, která ve svých vnitřnostech nabídne prozatímně nejvýkonnější procesor na trhu od společnosti MediaTek. Pokud tedy jste typickým uživatelem ženoucím se za co nejvyššími hodnotami v benchmark testech, tak novinka Pro 5 Mini může být tou správnou volbou.

Meizu-Pro-5-Mini

Telefon vstoupí na prodejní pulty se 4,7palcovým AMOLED displejem s Full HD rozlišením. Hardwarovou stránku zastoupí vzpomínaný procesor Helio X20, 3GB operační paměť RAM a úložiště o velikosti 32 GB. Avšak nikdo doposud nepotvrdil, jestli se také dočkáme spojení 4GB paměti RAM se 64GB úložištěm, které je dostupné u základního provedení. Další uživatelská data můžete uložit do paměťové microSD karty.

Konstrukce odolá i hrubšímu zacházení, a to díky použité slitině kovu u zadního krytu. Následně záznamy zachytíte 21megapixelovým fotoaparátem nebo přední 5megapixelovou kamerkou. Celkovou výdrž má mít pod palcem 3050mAh baterie. Uživatelským prostředím bude doprovázet systém Android ve verzi 5.1 Lollipop. Výbavu podtrhuje přítomná funkce dual-SIM či snímač otisků prstů. Velkou neznámou zůstává datum oficiálního představení včetně prodejní ceny.

Zdroj: phoneradar.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Parádní telefon! Tahle kategorie zmizela před časem z trhu a byla nahrazena nyní vyráběnými tabletofony. Kdo nemá ruku jako lopatu a chce telefon co se vejde do kapsy a přitom to bude dual SIM se slušnými parametry, tak nemá moc z čeho vybírat.
Snad bude i za slušnou cenu…

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat