Huawei Y3 – nejlevnější chytrý telefon, zatím pouze v Británii

Huawei Y3 – nejlevnější chytrý telefon, zatím pouze v Británii
2015-11-06T08:09:25+02:00
• 1. 11. 2015
1

V dnešní době je velmi těžké najít telefon, který stačí i běžnému uživateli, to je však mnohdy velmi nelehký úkon. Dnes představovaný telefon má být nejnovější přírůstek do řady Y od Huawei, jeho název je Y3 a má se jednat o nejlevnější telefon ve Velké Británii. Má to však více než jeden háček. Prvním může být fakt, že telefon prodává Carphone Warehouse, tudíž s tím samotný výrobce nemá moc společného.

Pokud však chcete jeden zdarma, můžete jej mít, stačí se uvázat u zmíněného prodejce a ten vám za párletý plán dá telefon se 150 minutami, 5000 textovkami a 250 MB dat každý měsíc, to vše za pouhých 5 liber. Jsou tu i jiné možnosti, avšak platí pouze pro Velkou Británii, tudíž nás příliš vzrušovat nemusí. Pojďme se tedy podívat na další aspekty telefonu.

huawei.y3

Nyní se tedy podíváme, co za necelých 60 liber (~ 2 299 Kč) zákazník obdrží. Huawei Y3 disponuje 4palcovým displejem s rozlišením 480 x 800 pixelů, 5MPx zadní kamerou s duální přisvětlovací diodou a 2MPx přední kamerou. Pod plastovým šasi tepe Spreadtrum Communications 7731 s taktem 1,2 GHz a čtyřmi jádry. Je doplněn o 512MB operační paměť a 4GB interní úložiště. Na podporu LTE můžeme rovnou zapomenout. Nakonec zde máme Android 4.4 KitKat s nástavbou EMUI 3.0 Lite a baterii o kapacitě 1730 mAh. Telefon je dostupný ve dvou variantách – bílá a černá.

Zdroj: gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Student zabývající se tvorbou grafiky, a to jak webových stránek, webových či mobilních aplikací, tak i marketingových produktů. Ve volném čase píše články, testuje nebo recenzuje různá zařízení, která se mu připletou pod ruku. Kontaktní email - pavel.mares@dotekomanie.cz.

Komentáře

ve stínu Uhans U200, který jste snad včera promovali, působí tohle, navíc za srovnatelnou cenu, jako hodně vtipná hračka

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat