HTC nečekaně ukázalo One M9e

HTC nečekaně ukázalo One M9e
2015-11-01T08:50:55+02:00
• 1. 11. 2015
1

Nejnovější model One A9 od společnosti HTC, který po celém světě je v posledních několika dnech tématem číslo jedna, není jedinou novinkou. Tchajwanský výrobce souběžně také připravoval pro čínský trh telefon představený pod označením One M9e. K jeho oficiálnímu představení došlo teprve nedávno, ačkoliv není zatím vůbec jasné, zda vůbec opustí hranice Asie. Nečekaně odhalené zařízení ještě nevychází z nového konceptu.

HTC-One-M9-specs

Spekulace z předchozích měsíců se naplnily a One M9e bude tedy bojovat o záchranu značky HTC v mobilním odvětví. Novinka získala 5palcový Full HD displej, pod nímž běží osmijádrový procesor MT6795T po boku 2GB operační paměti RAM. Uživatelé mohou v základu využít 16GB úložiště rozšiřitelné paměťovou microSD kartou překvapivě až do výše 2 TB. Celkovou výdrž telefonu obstarává baterie o velikosti 2 840 mAh.

Co se týká pořizování záznamů, tak ty pořídíte přední 4megapixelovou UltraPixel kamerkou (f/2.0) nebo 13megapielovým fotoaparátem s optickou stabilizací obrazu (f/2.2). Softwarovou stránku zajišťuje systém Android ve verzi 5.0 Lollipop běžící pod nadstavbou HTC Sense. Oficiální prodej byl již zahájen u vybraných prodejců v Číně za cenu 2 699 jüanů (tj. cca 10 511 Kč bez daně).

HTC-One-M9-specs-2 HTC-One-M9-specs-5

Zdroj: gforgames.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Martin Novotný

1. 11. 2015, 8:52

nic moc za ty prachy…

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat