Alcatel uvolnil OneTouch Pixi 3 (8) v Česku

Alcatel uvolnil OneTouch Pixi 3 (8) v Česku
2015-11-03T07:10:33+02:00
• 3. 11. 2015

O jeden nový přírůstek se rozšiřuje nabídka společnost Alcatel na našem trhu, která tentokrát zahajuje prodej modelu s názvem OneTouch Pixi 3 (8). Zařízení v podobě tabletu může většinu uživatelů zaujmout přímo vynikajícím poměrem prodejní ceny k výkonu. I když čínský výrobce do něj nevybral nijak výjimečné komponenty, tak rozhodně potěšitelnou zprávou je, že uvnitř je operační paměť RAM větší než 512 MB.

PIXI 3 (8) WIFI_SMOKY GREY_front & back

V přední části lze narazit na 8palcový IPS displej s rozlišením 1 280 x 800 pixelů a 2megapixelovou kamerku. Po stránce výkonu nebude třeba dělat nějaký kompromis, neboť jej pohání čtyřjádrový procesor MT8127 (1,3 GHz) a 1GB operační paměť RAM. Vnitřní úložiště pojme 16 GB dat a další rozšíření zajišťuje slot pro paměťovou microSD kartu. Celá konstrukce tabletu měří 209 x 126,9 x 8,75 mm, zatímco váha ukazuje přijatelných 340 gramů.

Záda nesou 5megapixelový fotoaparát a baterii o velikosti 4 060 mAh. Softwarová stránka překvapí systémem Android v předinstalované verzi 5.0 Lollipop. Seznam specifikací uzavírají základní prvky, jako je Bluetooth 4.0, Wi-Fi nebo GPS. Pro český trh platí cenovka 2 490 Kč včetně DPH. U našich sousedů si mohou připravit 92,90 eur. Z barevných variant očekávejte zastoupení bílé či šedočerné.

PIXI 3 (8) WIFI_SMOKY GREY_front & back_detail PIXI 3 (8) WIFI_WHITE_front angled

Zdroj: Tisková zpráva

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat