Windows 10 získal v Japonsku silnou podporu

Windows 10 získal v Japonsku silnou podporu
2015-10-21T08:30:33+02:00
• 21. 10. 2015

Nová verze systému Windows si odbyla samostatnou premiéru v Japonsku. Ředitel místní pobočky Takuya Hirano při této příležitosti oznámil značky, které se budou podílet na šíření Windows 10 prostřednictvím chytrých zařízení. Společnost Microsoft získá výraznou podporu nejen od světoznámých firem, ale také například můžeme očekávat modely od výrobce NuAns, který dohromady zaměstnává pouze 15 lidí.

Windows 10 japonsko

NuAns Neo je zároveň nejzajímavější telefon, co se týče konstrukčního provedení. Jeho zadní část z jedné poloviny zabírá dřevo. I když tam nevypadá příliš vábně, nějaký smysl může mít. Přesnější specifikace jsou známy až u Diginnos Mobile DG-W10M od Thirdwave, který vpředu dostal 5palcový HD displej. Uvnitř běží čtyřjádrový procesor, 1GB paměť RAM a rozšiřitelné 16GB úložiště. Výbavu doplňuje 8MPx fotoaparát, přední 2MPx kamerka či podpora LTE.

NuAns NEO Diginnos-Mobile-DG-W10M-od-Thirdwave Diginnos-Mobile-DG-W10M-od-Thirdwave (2)

Minimálně jedním přírůstkem rovněž přispěje VAIO. Jeho zástupci sice ukázali jen maketu, ale zařízení lze vyhlížet začátkem nového roku a mělo by cílit na firemní zákazníky, kteří využijí režim Continuum. V případě Aceru se ukázal Liquid M330 s 4,5palcovým displejem, Snapdragon 210 nebo snímačem otisků prstů. Obdobně vycházejí zbývající modely od Freetel, Jenesis a Mouse Computer. Redmondského giganta tedy musí těšit vlna zájmu. Ovšem zůstává otázkou, zda mu spotřebitelé dají šanci.

Acer-Liquid-M330 (2) Acer-Liquid-M330 Jenesis Freetels-Katana-02 Freetels-Katana-02 (2)

Zdroj: gforgames.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat