Novinka ZTE Mighty 3C – cena nastavena na pouhých 79 dolarů

Novinka ZTE Mighty 3C – cena nastavena na pouhých 79 dolarů
2015-10-16T07:45:10+02:00
• 16. 10. 2015

Společnost ZTE v tomto roce představila pár zařízení, která se většinou pohybovala v cenovém středu, ale v nedávné době představila opravdu levný smartphone, jenž je v poměru cena výkon dobře vybaven. Konkrétně jde o model ZTE Mighty 3C.

ZTE-Mighty-3C_1

Tento 5palcový smartphone s rozlišením displeje 854 x 480 pixelů disponuje 1 GB paměti RAM s interním úložištěm 8 GB. V jeho jádře tepe čtyřjádrový 64bitový procesor Qualcomm Snapdragon 210 o taktu 1,1 Ghz. Co se týče fotoaparátu, tak na zadní straně telefonu je 5megapixelový senzor a přední kamera disponuje 1 MPx. Baterie tohoto zařízení má kapacitu 2500 mAh. Rozměry přístroje dosahují na hodnoty 143,5 x 72,9 x 9,45 mm a váží 170 gramů.

ZTE-Mighty-3C_2ZTE-Mighty-3C_4ZTE-Mighty-3C_3

Po softwarové stránce telefon běží na Androidu 5.1 s nástavbou od společnosti ZTE. Výrobce nezapomněl ani na podporu LTE sítí, ale není přesně známo, jestli jsou k dipozici i české frekvence. Design tohoto zařízení vcelku pokulhává, ale to se dá pochopit, jelikož cena je opravdu nízká, a to 79 dolarů (1 875 CZK). Jedním velkým otazníkem je, zda se tento model vůbec dostane mimo čínský trh.

Zdroj: androidheadlines.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Student IT, fanoušek nových technologií, který se příležitostně věnuje fotografování. Aktuálně preferuje operační systém iOS, ale předtím nepohrdl žádným Android zařízením. Mezi jeho koníčky patří recenzování nových zařízení, tábor, turistika a auta.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat