Samsung Galaxy S7 má údajně přijít s USB typu C

Samsung Galaxy S7 má údajně přijít s USB typu C
2015-10-19T07:30:46+02:00
• 19. 10. 2015

O nástupci top modelu od Samsungu se hovoří již nějaký ten čas, přeci jen model S6 je již zastaralý, tudíž je nutné za něj najít adekvátní náhradu. Při čekání na oficiální oznámení se na světlo světa dostávají, pomalu, ale jistě, informace odhalující ještě nepředstavenou novinku.

Zatím předpokládáme, že čipset (SoC) bude pravděpodobně Snapdragon 820 nebo nejnovější typ řady Exynos. Po krátké pauze se dostáváme k informaci, že model S7 by, čistě teoreticky, mohl disponovat USB typu C, což by jistě potěšilo nejednoho uživatele.

Galaxy-S6-Mini-2

Jednalo by se o logický vývoj telefonu, díky němuž mobilní odvětví postupuje takovou rychlostí. To, že můžete zapojovat kabel do telefonu velmi jednoduše, však není to zásadní. Hlavní je podpora USB 3.1, což přináší vyšší přenosové rychlosti a mnoho dalšího. O to je například ochuzen OnePlus 2.

Dá se taktéž očekávat, že se Samsung pokusí napodobit Huawei a Apple s 3D Touch a nějakým způsobem je vyšachovat ze hry. To zatím není potvrzeno, ale kdo by to neočekával, když se tato funkce stala velkým hitem.

Zdroj: gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Student zabývající se tvorbou grafiky, a to jak webových stránek, webových či mobilních aplikací, tak i marketingových produktů. Ve volném čase píše články, testuje nebo recenzuje různá zařízení, která se mu připletou pod ruku. Kontaktní email - pavel.mares@dotekomanie.cz.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat