HTC vydalo aplikaci pro zálohu a obnovení vašich dat Android

HTC vydalo aplikaci pro zálohu a obnovení vašich dat [Android]
2015-10-24T10:00:24+02:00
• 24. 10. 2015
3

Společnosti HTC se v posledních letech vůbec nedaří, proč tomu tak je, o tom můžeme jen polemizovat. Svým uživatelům vychází alespoň nyní vstříc s aplikací pro zálohu.

unnamed (2)_result unnamed (1)_result

HTC Restore vám umožní udělat důležité zálohy například před aktualizací softwaru apod. Vše je velmi jednoduché a dá se říci, že postup zvládne i člověk bez znalosti angličtiny. Zálohovat data lze i  v případě, že budete přecházet na nový typ telefonu od HTC. Záloha by totiž neměla být ovlivněna tím, že se pokusíte o obnovení dat na jiném zařízení. HTC Restore dokáže zálohovat vaše predikce, pokud využíváte klávesnici HTC, jako další je to nastavení telefonu (pokud nepřecházíte na jiný), nastavení účtů a hesel, záložek ve výchozím prohlížeči a uložené přístupové body Wi-Fi s jejich hesly.

unnamed_result unnamed (3)_result

Aplikace je ke stažení zdarma, dostupná je pro telefony HTC. Dle podpory je nutné mít minimálně Android 6 Marshmallow, což použití značně ztěžuje, protože nejnovější systém ještě mnoho zařízení nemá.

 

logo-app Obnovení HTC HTC Corporation Zdarma ANDROID

 

 

 

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Lukáš Guhl

Student Vysoké školy IT. Fanoušek operačních systémů Android, iOS a všech mobilních zařízení celkově. Testuje pro čtenáře desítky aplikací týdně, které doporučuje ve svém seriálu Dotekománie doporučuje. Často lidem zdarma opravuje telefony a rád šíří informace o skvělých fintách pro Android. Na svém G+ profilu často zvěřejňuje tipy a vychytávky včetně slevových kódů a slev obchodů.

Komentáře

HTC udělalo jednu osudovou chybu (mám na mysli M7 až M9) byť byly všechny tři telefony špičkově zpracovány, tak v HTC nepochopili, že vydat 2!!! Na pohled stejné telefony je chyba, natož 3!!! A M9 navíc s minimem inovací a změn… Navíc, když konkurence nespí na vavřínech…

Proč se HTC nedaří? Telefony nedělají špatné, alespoň v té nejvyšší třídě. V minulosti jsem vlastnil dva telefony. V té době TOP s cenovkou přes 16000 (HTC EVO 3D) a jeden z nich na Windows (HTC TOUCH PRO 2). Za celou dobu co jsem přístroje vlastnil, přišla na každý tel. jediná aktualizace a to ještě s velkým zpožděním.
Tak proč kupovat tak drahý telefon, když v momentě nákupu máte starou cihlu. Lidi to pochopili a začali kupovat více Ťamťungy atd. Pak firma HTC začala chrlit jeden šmejd za druhým (nižší a střední třída) v domnění, že vyrovná ztráty. Jenže lidi byli zase naštvaní, protože to byly opravdu krumply a bez podpory. Teď se HTC konečně snaží o nějakou podporu pro zákazníky, ale už je pozdě, zase to zabíjí cenovkou. Kdyby HTC zkrachovala nebo přestala úplně dělat telefony, tak bych ji to jen přál.
PS: a ještě jedna perla. HTC chtělo postavit v Čechách továrnu. Vláda byla nadšená, jakého zde budou mít investora. Ve vládě opravdu sedí dementi, když neví jak na tom firma je. U nás je pracovní síla dražší než na Taiwanu. Kolik by ty telefony musely stát? Nakonec z projektu sešlo a továrna zde nebude. Ale podle cen telefonů si myslím, že ji postavili v Německu.

Ján Valkovič

24. 10. 2015, 19:20

A9 má prekvapivo dobré ohlasy a v USA má aj slušnú cenu. Naviac tá zmena politiky pri Sense a z toho vyplývajúca možnosť rýchlych aktualizácii. HTC asi potrebovalo poriadnu facku aby sa zobudilo :-)

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat