HTC One A9 – unikly rendery aktualizováno

HTC One A9 – unikly rendery [aktualizováno]
2015-10-15T15:40:36+02:00
• 15. 10. 2015
2

Aktualizováno 15. 10.

Mobilní operátor Orange (konkrétně francouzská pobočka) na moment zveřejnil produktovou stránku ke smartphonu HTC One A9. Kromě potvrzení některých specifikací jsme se dozvěděli i cenu, která má být 599,9 eur, což je v přepočtu 16 240 Kč.

HTC-One-A9 (5) HTC-One-A9 (4) HTC-One-A9 (3)

HTC-One-A9 (2) HTC-One-A9 (1) HTC-One-A9

Aktualizováno 11. 10.

O modelu A9 od společnosti HTC se spekuluje již nějakou dobu. Prozatím nevíme, kdy dojde na oficiální představení, ale mohlo by se tak stát na chystané akci 20. října. Mezitím se k nám dostávají další snímky tohoto smartphonu, jehož design vzbuzuje hodně otázek.

CQ9FuHEW8AAfmhv CQ9FvTCWEAABJfw CQ9FvK-WEAEDx8z CQ9Fu8qWcAAmBOc

V tomto případě se má jednat pouze o maketu, ale měla by bát věrná samotnému mobilu. Na ní si lze všimnout slotu na SIM i microSD kartu. Bohužel se zde nedočkáme USB C, avšak čtečka otisků prstů je pod logem HTC na přední straně.

Původní článek 26. 9.

Okolo nového modelu One A9 od HTC se poslední dobou motá mnoho teorií a nepřesných, neúplných či falešných informací. Nyní se však dostáváme ke snímkům zařízení, kde můžeme vidět jeho šest barevných variant. Ačkoliv tedy již víme mnohé, stále jsme neviděli nějaké přesnější fotografie zařízení, které by nám potvrdily či vyvrátily naše představy.

htc-one-a9-aero-colors-840x504

Uniklý snímek tedy ukazuje šest barevných variant – Acid Gold, Opal Silver, Deep Garnet, Carbon Gray, Rose Gold a Cast Iron. Design zařízení nevypadá tak špatně, ačkoliv mi připomíná jablečného konkurenta, hlavně zadní část telefonu. Stačí si představit kameru na levé straně, namísto středu, a rázem je podobnost na světě.

Pokud vám unikly informace o modelu One A9, zde jsou specifikace – procesor Snapdragon 617, 2GB operační paměť, 5palcový Full HD displej (1080 x 1920 pixelů), 16GB vnitřní úložiště, 13MPx hlavní fotoaparát, baterie o kapacitě 2150 mAh, samozřejmostí je podpora microSD a snímač otisku prstů. Teoreticky se více můžeme dozvědět již 29. žáří, kdy se předpokládá představení.

Zdroje: androidauthority.com, androidauthority.com, phonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Student zabývající se tvorbou grafiky, a to jak webových stránek, webových či mobilních aplikací, tak i marketingových produktů. Ve volném čase píše články, testuje nebo recenzuje různá zařízení, která se mu připletou pod ruku. Kontaktní email - pavel.mares@dotekomanie.cz.

Komentáře

Souhlasím – cena je minimálně o 5-6 tis. Kč vyšší, ale jinak se mi design líbí…

Tomas Richter

16. 10. 2015, 18:09

Nechci byt spatny prorok, ale tento telefon zkazu HTC dokona. Kdyz pominu neprilis libivy design, tak hardware za tu cenovku? A baterie 2150 mAh? To je zert.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat