Apple a jeho čtvrté fiskální období za rok 2015

Apple a jeho čtvrté fiskální období za rok 2015
2015-10-29T07:30:17+02:00
• 29. 10. 2015

Společnost Apple je stále jednou z nejhodnotnější značek, jež vévodí samotným prvním místům. Společnost se také čas od času pochlubí svými příjmy, aby se nezapomnělo, že tu s námi je. Dnes se tak dozvídáme čtvrtletní příjem, který celkově činí více než 51,5 miliard dolarů (~ 1 279,749 miliard Kč), z toho je však čistý zisk „pouze“ 11,1 miliard dolarů (~ 275,83 miliard Kč).

Apple-Profits

Čistý zisk technologického giganta se opravdu zvýšil a ne o málo, pokud tedy porovnáváme čísla z čtvrtého fiskálního období roku minulého. Tehdy se jednalo o příjem 42,5 miliard dolarů a čistý zisk překročil hranici 8,5 miliardy dolarů. Během posledního fiskálního čtvrtletí tohoto roku prodal Apple 48 milionů iPhonů a 9,8 milionů iPadů.

Do budoucna – Apple očekává tržby mezi 75,5 až 77,5 miliardami dolarů v následujícím období. Počítá se taktéž s plnou dostupností řady iPhone 6S a navíc se samozřejmě blíží, jako každý rok, nákupní sezona, ač někde bychom mohli i říci doslova nákupní horečka.

Zdroj: gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Student zabývající se tvorbou grafiky, a to jak webových stránek, webových či mobilních aplikací, tak i marketingových produktů. Ve volném čase píše články, testuje nebo recenzuje různá zařízení, která se mu připletou pod ruku. Kontaktní email - pavel.mares@dotekomanie.cz.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat