ZTE S3003 bez fotoaparátu a kamerky?

ZTE S3003 bez fotoaparátu a kamerky?
2015-09-23T09:40:47+02:00
• 23. 9. 2015

Čínským úřadům se dostal do rukou velmi zajímavý kousek zařízení od společnosti ZTE. Připravovaný telefon totiž nezabírá fotoaparát ani přední kamerka. Bývá tomu tak například i u kanadského BlackBerry, které zařízení určené pro zaměstnance neosazuje žádným záznamovým prvkem z důvodu ochrany. Zmiňovaný model nese označení S3003, a mohl by tedy zamířit také do podnikatelského segmentu, i když nejsou zatím známy bližší informace.

ZTE S3003 (1) ZTE S3003 (2)

Novinku zabírá 5palcový displej s rozlišením 1 280 x 720 pixelů, což dělá hustotu pixelů 294 PPI. Hardwarová část zahrnuje čtyřjádrový procesor o taktovací frekvenci 1,5 GHz, 1 GB operační paměť RAM a 8GB úložiště. Z celkových rozměrů nejvíce zaujme tloušťka 7,4 mm nebo hmotnost 117 gramů. Podle zveřejněných snímků lze očekávat odolnější konstrukci díky použitému materiálů.

Absence jakékoliv kamerky nebude mít nějaký extrémní dopad na snížení nákladů, protože cena za tuto komponentu se pohybuje někde okolo 10 dolarů (tj. cca 241 Kč). Poslední přítomnou funkcí bude podpora sítí 4. generace. Nicméně oficiální dostupnost by mohla být velmi omezená, ne-li zcela zapovězená pro Evropu. Více ukáží až následující týdny, kdy čínský výrobce může zahájit marketingovou kampaň.

Zdroj: mobipicker.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat